VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GENÇLERE MESAJ...

4 Eylül 2013

Boluspor Teknik Direktör Ali Beykoz, ligin en geç 7’nci haftada şekilleneceğini belirterek, “Formasının hakkını veren ...

Boluspor Teknik Direktör Ali Beykoz, ligin en geç 7’nci haftada şekilleneceğini belirterek, “Formasının hakkını veren gençler kadromuzda mutlaka yer alacak” dedi.

Teknik Direktör Ali Beykoz, tesislerde haftalık basın toplantısı düzenledi. Beykoz, “İçeride alacağımız puanlar, dışarıda alacağımız puan veya puanlar gelecek adına, takımımız adına mutlaka olumlu katkılar sağlayacaktır. Gaziantep’e büyük bir inançla gitmiştik. Maç içerisinde, özellikle maçın başında verilmeyen bir golümüz var. Daha sonra bir golle öne geçmemiz özellikle devre arasında da en kötü bu skoru korumak adına mücadele edeceğimizi biliyorduk. Futbol bu, ikinci yarının başlarında Fatih’in atmış olduğu frikikte Emrah topa dokunup ofsayta düşmese belki 2-0 olacaktı. Dönen topta golü yedik. Bir maç eksiğimize rağmen, 4 puanla yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

“LİG 7’NCİ HAFTA ŞEKİLLENİR”

“Bunu ilk günden bu yana söylüyorum. İmzayı attığım gün söylemiştim. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bu görevi bize layık gördüğü için. Biz de kimseyi mahcup etmemek adına bu güne kadar çalışmalarımıza devam ediyoruz. Biz takımımızı, en iyi şekilde hazırlamakla mesulüz. Bunu zaman gösterecektir. 6 veya 7 hafta sonra ligin yavaş yavaş şekilleneceğini düşünüyorum.”

GENÇLERE MESAJ

1461 Trabzon maçını da iyi konsantre olup kazanmak istiyoruz. Boluspor'un başında olduğu sürece genç futbolculara şans vereceğim. Formalarının hakkını veren gençlerimiz kadroda yer alacak.”

HAKEM HATALARI…

“Son oynadığımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında da hakem hatalar yaptı ama bu hatayı sadece hakemler yapmıyor. Futbolcu da yapıyor, teknik direktör olarak bizler de yapıyoruz. Aslında olayın o tarafına bakıldığında her şeyin düzelebileceğini düşünüyorum. Maalesef bizim ülkemizde bu düzelmez. Hepimiz insan evladıyız ve baskılar ister istemez onları da engelliyor. Bu baskı sadece Türkiye’de var. Afrika başta olmak üzere Brezilya’ya kadar dünyanın her yerinde maçlar izledim. Türkiye kadar hakeme baskı yok. Bu baskılar sürdükçe hakem hataları da artacaktır.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.