VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAĞDUYU MESAJI

6 Eylül 2013

Boluspor Kulüp Başkanının imza töreninde Köroğlu TV Kameramanını salondan kovması ve bütün gazetecilerin salonu terk ...

Boluspor Kulüp Başkanının imza töreninde Köroğlu TV Kameramanını salondan kovması ve bütün gazetecilerin salonu terk etmesinden sonra Boluspor Basın Sorumlusu Erkan Bektaş'tan mesaj geldi. Bektaş, 'Basınımızdan sükunetli ve sakin olmalarını rica ediyorum' dedi.

Kırmızı beyazlı kulüpte yeni transferler Fatih Gül ve Abdulkadir Kayalı'nın imza töreninde yaşanan skandal, tüm ülke gündeminde geniş yankı uyandırdı. Yaşanan talihsiz olayın ardından Boluspor Basın Sorumlusu Erkan Bektaş'tan açıklama geldi. Sosyal paylaşım sitesindeki kişisel sayfasından basına seslenen Bektaş, 'Bolu basınımızın değerli mensupları. Tatilde olmamdan dolayı bugün yaşanan talihsiz olayı yeni duydum. Basın sorumlusu olarak Özgen Bey ve ben de bu talihsiz olaya çok üzüldük. Bu olayda basın medya sorumluları olarak bizim de hatamız var. Sorunları takip etmedik. İyi organize olamadık. İnşallah bu bize biraz ders oldu. Daha iyi olmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Tüm basın mensuplarından sükunetli ve sakin olmalarını rica ediyorum. Sizler Bolumuzun ve Boluspor'umuzun ayrılmaz bir parçasısınız. Hepinize saygı ve sevgiler' dedi.

1 yorum yapılmış
  • cengiz
    5 Eylül 2013 • 11:00
    bu olaylar ligin ortalarında olsaydı kılıf aranıyor denirdi.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.