VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'TA TATSIZ PROVA..

9 Eylül 2013

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı boş geçmeyen Boluspor, hazırlık karşılaşmasında Kasımpaşa’ya 4-2 yenildi. Boluspor’un ...

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı boş geçmeyen Boluspor, hazırlık karşılaşmasında Kasımpaşa’ya 4-2 yenildi. Boluspor’un gollerini Zlatkov ve Emrah kaydetti.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen bir haftalık arayı boş geçirmeyen kırmızı beyazlı takım, İstanbul’da Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa’yla hazırlık maçı oynadı. Kasımpaşaspor'un Kemerburgaz Tesislerinde oynanan karşılaşmaya Fırat, Sercan, Zlatkov, Metin, İlyas, Fatih, Alican, Dimitrov, Emre, Emrah ve Sinan ilk 11’i ile başlayan Boluspor, ilk yarıda iyi bir oyun sergiledi. Eski oyuncumuz Adem Büyük ile öne geçen Kasımpaşa'ya Zlatkov cevap verdi. İlk yarı 1-1 berabere biterken, ikinci yarıda ise Metin Depe’nin yerine Dixon oyuna girdi. Teknik Direktör Ali Beykoz tüm oyunculara forma şansı verdi.

Kasımpaşa, Şahin ile ikinci golü buldu. Kalu Uche ise aradaki farkı ikiye çıkaran golü attı. 3-1. Emrah Metoğlu kafa golü ile skoru 3-2'ye getirdi. Kasımpaşa’nın ikinci golünde imzası bulunan Şahin, karşılaşmanın son dakikalarında maçın skorunu belirleyen golü attı. 4-2. Maçın ardından Boluspor, Kasımpaşa tesislerinde yemek yedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.