VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TWİTTER'DE VEKİL-MUHABİR KAVGASI

9 Eylül 2013

Bir gün önce dediğini ertesi gün unutmasıyla tanınan AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu ...

Bir gün önce dediğini ertesi gün unutmasıyla tanınan AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu Ekspres Gazetesi’nde çıkan haberi twitter’dan tekzip etmeye çalıştı. Ancak haberi yapan muhabir Nermin Kaya’nın sert tepkisiyle karşılaştı. Ses kayıtlarının yayınlanması Ercoşkun’u kamuoyu önünde kötü duruma düşürdü.

Ak Parti’nin hafta sonu il başkanlığında düzenlenen ve Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz hariç bütün teşkilatın katıldığı toplantıda AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu Belediye Başkanı Yılmaz’a cevap verdi. Cevabın nedeni Yılmaz’ın bir süre önce Ercoşkun’un aldığı arazi hakkında söylediği sözlerdi. Ali Ercoşkun bir gazetecinin konuyla ilgili sorusuna sert yanıtlar verdi.

DEDİĞİNİ UNUTUYOR

Ali Ercoşkun toplantıda, “Böylesine temiz bir işlemin de böylesine iğrenç bir şekilde dile getirilmesini de açıkçası şiddetle kınıyorum” sözlerini haberin başlığına çıkartan Bolu Ekspres Gazetesi’ne twetter’dan tepki gösterdi. Ercoşkun, “Ak Partili Milletvekili partisinin Belediye Başkanına yüklendi: "iğrenç bir şekilde çamur attı, şiddetle kınıyorum" ifadesi yalan, iftiradır. Böyle bir durumla karşılaşabileceğimizi düşünerek yapmış olduğumuz basın açıklamasının tüm görüntülü ve sesli kayıtları mevcuttur. Bu durumda Boluexpress gazetesinde çıkan haberin böylesine yanlış bir başlıkla yayınlanmasını TEKZİP ediyorum. Hem fitne fesat yap, hem de zeytinyağı misali üste çıkmaya çalış. Tebrik ederim. Tekzip isteğim gayet net. Kimse terbiyesizlik yapmasın. Arkadaşlar o zaman kullandığınız başlığın ses kaydını ispat edin, bende tüm söylediklerimi geri alayım. Peki ispat edemezseniz?” ifadelerini kullandı.

NERMİN KAYA’DAN SERT SÖZLER VE İSPAT

Haberi yapan Bolu Ekspres Gazetesi Muhabiri Nermin Kaya, Ali Ercoşkun’a twetter’dan sert ve imalı sözlerle yanıt verdi. Kaya, “Sayın vekilim bundan böyle danışmanınızla, haberlerimizi nereden hangi başlıkla vereceğimizi istişare edelim. Olayın ilgilileri kamuoyuna net bir şekilde açıklama yapsın ki bundan böyle kimseye böyle bir çamur atılmasın. ‘Böylesine temiz bir işi böylesine iğrenç şekilde dile getirenleri şiddetle kınıyorum ifadelerinden’ size çamur atıldığını anlamamız bunu dile getirmemiz mi yanlış? tam metni ve ifadeleri ile ses kaydının orijinal halini az sonra yayınlayacağız” sözlerinden sonra Ercoşkun’un sözleri twetter’da harfi harfine yayınlandı.

1 yorum yapılmış
  • deger halit
    9 Eylül 2013 • 11:00
    ali ercoşkundan milletvekili yaparsanız oalacağı bu. ne bekliyordunuz ki
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.