VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SÜMER TAKSİ KAPATILDI

15 Eylül 2013

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, korsan taksicilere karşı savaşını sürdürüyor. Yılmaz, taksicilerle yaptığı toplantıda Sümer ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, korsan taksicilere karşı savaşını sürdürüyor. Yılmaz, taksicilerle yaptığı toplantıda Sümer Taksi’nin mafyavari hareketler içinde olduğunu ifade ederek, taksi durağını kapattıklarını söyledi. Taksiciler Başkan Yılmaz’ı dakikalarca alkışladılar.

Bolu Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıda taksicilerle bir araya geldi. Son günlerde yaşanan “Korsan Taksi” olayını yakından takip ettiğini belirten Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Bolu'da artık Sümer Taksi diye bir durak yoktur. Bolu'da bir kabadayı varsa bu da Bolu Belediyesi'dir. Sümer taksi kendi yerinde çalışmayan her yerde çalışan bir durak olmuş. Bunu bana benim görevlilerim söylemedi. Halk söyledi. Ben Sümer Taksi durağını mühürleyin dedim, ama arkadaşların bir odayı mühürlemişler. Hemen bir başka ruhsatla işe devam etmeye çalışıyorlar. Böyle fırıldaklığa gerek yok. Bundan sonra da fırıldaklık yapamazlar. Resmen mafyalaşmışlar” diye konuştu.

 Toplantıya katılan yaklaşık 100 kadar taksici bu açıklamayı dakikalarca alkışladılar. Bolu'da 35 olan taksi durağı sayısı Sümer Taksi'nin kapanmasıyla 34’e düşmüş oldu.

www.bolugundem.com

1 yorum yapılmış
  • yusufdogan
    15 Eylül 2013 • 11:00
    sayın baskan sagolasın duragı kapattın ama taksıler vızır vızır calısıyorr bu ıs ne olacakk
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.