VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR HERKESİ YANILTTI.. GERÇEK OYUN BU MU?

18 Eylül 2013

3 haftada yenilgi yüzü görmeyen Boluspor, bugüne kadar mücadelesiyle beğeni kazandı. Ancak Balıkesirspor karşılaşmasında asıl ...

3 haftada yenilgi yüzü görmeyen Boluspor, bugüne kadar mücadelesiyle beğeni kazandı. Ancak Balıkesirspor karşılaşmasında asıl oyun ortaya çıktı. Taktiksiz bir Boluspor’a cezayı lider kesti.

Sezon başında enteresan bir transfer politikası izleyen Boluspor’a ilk dersi Balıkesirspor verdi. Ligin geride kalan 5 haftasında 4 maç oynayan temsilcimiz, ilk yenilgisini liderden tattı. Bugüne kadar oynadığı karşılaşmalarda bir galibiyet ve iki beraberliği bulunan kırmızı beyazlı ekip, rakip filelere gönderdiği iki gole karşılık, kalesinde de iki gol gördü. Hem atamayan hem de gol yemeyen bir takım görünümü çizen Boluspor, bugüne kadar ki oyunuyla herkesi yanılttı.

OYUN DÜZENİ YOK

 Geride kalan 4 maçta hiçbir oyun düzeni ve taktiksel görünüme sahip olmayan Boluspor, Emrah Metoğlu’nun üzerine kurduğu oyunla skor istiyor. Savunmada gol yememeyi hedefleyen takım, ileri de ise bütün topları Emrah’la buluşturup gol arıyor. Ancak bugüne kadar hesaplar tutmadı. Aranan gol gelmeyince yenen gol de cabası oluyor. Kanat organizasyonları başta olmak üzere taktiksel bir görüntü çizemeyen Boluspor’un bu düzenle işi zor görünüyor. 

1 yorum yapılmış
  • yuksel14
    17 Eylül 2013 • 11:00
    ne zannettiniz.ilk maçlarda biraz mucade edildi gösterişten şimdi geçen yıllar gibi aynı kötü oyun devam inşallah düşmeyiz.takımda dimidrov-hakan-başka kimse yok dimitrov gibi bir adam daha olsa bize yeter...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.