VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

STARTI VERDİ...

7 Ekim 2013

CHP’de Bolu Belediye Başkan Adayını belirleyecek temayül yoklamasını açık ara farkla kazanan  Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, ...

CHP’de Bolu Belediye Başkan Adayını belirleyecek temayül yoklamasını açık ara farkla kazanan  Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, seçim startını verdi.  İl başkanlığı binasında basın toplantısı düzenleyen Mısırlıoğlu, “Yapamayacağım hiçbir sözü vermem” dedi.

Bolu Belediye Başkan adayı Mehtap Mısırlıoğlu yerel seçimleri kazanmak için izleyeceği yol haritasını anlattı. Mısırlıoğlu, bugünden itibaren aralıksız bir çalışma temposu içine gireceğini belirterek, bütün enerjisini 30 Mart seçimlerine ayıracağını ifade etti.

“Bolu’da bir kadın Belediye Başkanımız oldu...”

Mısırlıoğlu konuşmaya başlamadan önce CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz günlerde Bolu’da yapılan belediye başkan adayını belirleyen seçimlere hitaben grup konuşması partililere izletildi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun eski alışkanlıklardan ve hastalıklardan bu partiyi kurtaracağız, bakın “Bolu’da genç bir kadın Belediye başkan adayını belirleyen seçimden önde çıktı. Bolu’da bir kadın Belediye Başkanımız oldu” sözü sonrasında, alkışlarla hep birlikte “inşallah” diyerek Mehtap Mısırlıoğlu’na partililerden büyük bir destek geldi.

“CUMHURİYET HALK PARTİSİ

ADAYINI CHP KENDİSİ BELİRLESİN İSTEDİK”

 CHP başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun videosundan sonra söz alan Mehtap Mısırlıoğlu; partililere seslendi.

 “Bizler CHP’liler olarak bundan yaklaşık bir yıl önce 2014'de yapılacak olan yerel seçimler için, seçim startını vermiştik” diyen Mehtap Mısırlıoğlu sözlerine şöyle devam etti; “Bu seçimde iddialı olduğumuzu tüm Bolu kamuoyuna duyurmuştuk. Ben şahsım olarak 17 Şubat 2013 tarihinde CHP Bolu Belediye başkan aday adayı olduğumu paylaştım. Geçen bu süreçte özverili çalıştım. Hiç kimseyi kırmamak için uğraştım. Hiç bir partilimin hakkında aleyhte konuşmadım. Çünkü hepsini ailemin birer ferdi olarak gördüm. Bu süreçte beni birçok partilimiz kızları olarak gördü ve bağrına bastı. Biz üç aday adayı olarak seviyeli bir seçim süreci geçirdik. Cumhuriyet Halk Partisi adayını Cumhuriyet Halk Partililer belirlesin istedik” dedi.

“YAPAMAYACAĞIM HİÇBİR SÖZÜ VERMEM”

Önümüzdeki yerel seçimler öncesi yol haritasını, bütün Bolu’yu karış karış gezerek, birebir projelerini bolu halkına tanıtmak olarak belirleyen Mehtap Mısırlıoğlu, “Yapamayacağım hiçbir sözü Bolu halkına vermedim, yapılabilecek olan sözlerim için ise, sizlerden yardımlarınızı bekliyorum. Sosyal belediyeciliği hayata geçirmek istiyorum” dedi. 

BU SEÇİMİ BOLU HALKI’NIN KAZANMASINI İSTİYORUZ”

CHP Bolu Belediye Başkan adayı Mehtap Mısırlıoğlu, “30 Mart 2014'te bu seçimi Bolu halkının kazanmasını istiyoruz. İnsanlara mutlu ve yaşanılabilir bir Bolu vaat ediyoruz diyerek” konuşmasını noktaladı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.