VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'DA İKİ KURBAN...

15 Kasım 2013

Boluspor’un sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği Metin Depe ve Sinan Kurumuş kadro dışı bırakıldı.

Boluspor’un sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği Metin Depe ve Sinan Kurumuş kadro dışı bırakıldı. Boluspor’da yönetim kurulu toplantısı sonrası alınan kararla Metin ve Sinan ile yollar ayrıldı.

 

Boluspor transfer komitesinin sezon başından büyük umutlarla İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan transfer ettiği Metin Depe ve Beşiktaş’tan kiralanan Sinan Kurumuş, kadro dışı bırakıldı. Ligin 4’üncü haftasında Balıkesirspor deplasmanında ayak bileğine aldığı darbe sonrası sakatlanan ve takımdan uzun süre uzak kalan Metin Depe ile 9’ncu haftada Adanaspor maçı hazırlıkları kapsamında antrenmanda sakatlanan ve 4 haftadır takımdan uzak olan Sinan Kurumuş, teknik direktör Ali Beykoz’un Boluspor yönetim kuruluna vermiş olduğu rapor sonrası kadro dışı kaldı.

Yönetim kurulunun aldığı karar sonrası İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan transfer edilen Metin Depe ve Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’tan transfer edilen Sinan Kurumuş, yönetim kurulunun kendileriyle yaptığı görüşme sonrası bu oyuncularla yollarını ayırma kararı aldı. Bu oyuncularla yapılan görüşmeler sonrası Metin ve Sinan öğlen saatlerinde eşyaları toplayarak ve tesis çalışanlarıyla vedalaşarak Bolu’dan ayrıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.