VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ SANDIK BAŞINA GİTTİ!

17 Kasım 2013

  AK Parti Bolu İl Teşkilatı, merkez ve ilçelerde vitrine çıkartacağı belediye başkan adaylarının belirlemesinde önemli ...

AK Parti Bolu İl Teşkilatı, merkez ve ilçelerde vitrine çıkartacağı belediye başkan adaylarının belirlemesinde önemli bir ayak olan temayül yoklamasını yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen temayülde, İl ve İlçe Yönetimleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Belediye Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile Mahalle Başkanlarından oluşan 776 kişiden hem mevcut belediye başkanlarının durumunu değerlendirmeleri istendi, hem de ‘Belediye başkanı olarak kimi önermek istersiniz?’ sorusunun yanıtlanması istendi.

Temayül yoklaması, AK Parti Genel Merkezi’nce görevlendirilen AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Gençlik Kolları MKYK üyesi Kurtcan Çelebi ve Kadın Kolları MKYK üyesi Ayşegül Simen’den oluşan 4 kişilik bir heyet tarafından anı gözetime tabi tutuldu. Toplantı salonun tamamının dolduğu temayül yoklamasına İl Başkanı Ömer Sayın, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu, Kadın Kolları İl Başkanı Arzu Aydın, Gençlik Kolları İl Başkanı Taha Furkan Sönmezel’in yanı sıra il ve ilçelerden belediye başkan aday adayı olan 44 kişi ile çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Teşkilat mensuplarının oy kullanma işlemine geçmeden önce bir konuşma yapan AK Parti

Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, “Bugün, 2014’ün 30 Mart’ından başlayarak 2019’un Bolu’nun ilçelerine, beldelerin yani tamamına hizmet edecek hizmet erleri ile ilgili vicdanımızın ve aklımızın sesini dinleyerek onlara oy vereceğiz, onlara tercihlerde bulunacağız. İşte bu nedenle bir araya geldik. Göynük’ten, Gerede’ye, Mengen’den Kıbrıscık’a kadar olan bütün ilçelerden gelen arkadaşlarımız yıllardan beri siyaset yapmak maksadıyla Allah rızasına, insanın yaradılışına uygun bir hayat nizamı oluşturabilmek için yola çıkmış bir AK Parti’nin ilkleri doğrultusunda siyaset yapan bu kutlu arkadaşlarımızla birlikteyiz. Biz siyaseti bir şeyler olabilmek için yapmıyoruz. Biz siyaseti aziz milletimize hizmetkâr olmak için yapıyoruz. Ve bu hizmeti yaparken de nasıl olursa olsun değil, ilkelerimize, inançlarımıza, tarihten gelen misyonumuza uygun bir hizmet anlayışı ile yapıyoruz” şeklinde konuştu.

SAYIN; “ÇOK BÜYÜK SORUMLULUKLARIMIZ VAR”

Şunu bilesiniz ki Bugün sizlerden, bizlerden sadece şu 780 bin metrekare üzerinde yaşayan 76 milyon insan değil, 2 milyarlık İslam alemi de değil, şunu bilesiniz ki dünyanın neresinde zulme uğramış mazlum insan varsa inanın sizden bir medet bekliyorlardır. Çok büyük sorumluluklarımız var. Allah bu sorumluluklarımızı gereğiyle idrak etmeyi, bununda gereğini de ihya etmeyi bizlere nasip etsin. Hepinize buraya kadar geldiğiniz için ayrı ayrı teşekkür ediyor, teşkilat temayülümüzün hayırlı olmasını Cenab-ı Hak’tan temenni ediyorum.”

Sayın’ın konuşmasından sonra ise temayül komisyon başkanı AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan’da kısa bir konuşma yaptı. Erdoğan’ın konuşmasının ardından sonra ise oy kullanımına geçildi. Oy kullanan teşkilat mensupları, kendilerine verilen anketteki soruları toplantı salonunun dışında kurulan paravanların arkasında yanıtlayarak kapalı zarfın içerine il ve ilçelere ait sandıklara attılar.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.