VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ İSTİFA HABERİYLE SARSILDI!

28 Kasım 2013

Ak Parti Bolu İl Teşkilatı’nda istifa depremi yaşandı. 6 yıldan bu yana partide Merkez İlçe ...

Ak Parti Bolu İl Teşkilatı’nda istifa depremi yaşandı. 6 yıldan bu yana partide Merkez İlçe Başkanı olarak görev yapan Erol Özak, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Özak’ın bu kararı partide şok etkisi yarattı.

 

2007 yılından bu yana Merkez İlçe Başkanı olarak görev yapan Erol Özak, yaptığı yazılı açıklamayla görevinden istifa ettiğini açıkladı. Açıklamada, istifasını bir veda değil hizmet bayrağının el değişmesi olarak nitelendiren Erol Özak, “Merkez İlçe Başkanlığı’nda 6 yıldır görev yapıyorum. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde çıktığım bu yolda hep halka hizmet, hakka hizmet desturu ile çalıştım. Ben Ak Partimizin 2001 yılındaki kurucu üyelerindenim. 2001-2004 yılları arasında Merkez ilçe de Sosyal İşler Başkanı olarak göreve başladım. 2004 yılında İl Genel Meclis Üyesi seçildim. 2006 yılında ise merkez ilçe yönetimine tekrar girerek hem İl Genel Meclis Üyeliği, hem de Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundum. Ağustos 2007 tarihinden beri de çatısı altında bulunmaktan onur duyduğum partim AK Parti’nin Bolu Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürütmekteyim” diye konuştu.

“PARTİM İÇİN ÇALIŞACAĞIM”

Uzun yıllardır devam ettirdiği görevi başka arkadaşlarına devretme zamanı geldiğini söyleyen Özak, şöyle konuştu;

“Artık, bu görevi geriden gelen yeni arkadaşlara teslim etmem gerektiğini düşünerek, 28 Kasım 2013 tarihi itibari ile Merkez İlçe Başkanlığı görevinden ayrılıyorum. Bundan sonrada hangi bir yerde görev verilse de verilmese de yine gönül verdiğim partimiz için elimden geldiğince çalışacağım. Herkes tarafından bilinmesini isterim ki; Bu bir veda değil, hizmet bayrağının el değiştirmesidir.”

1 yorum yapılmış
  • Vatandaş
    27 Kasım 2013 • 13:00
    Çok iyi ve isabetli bir karar.Zaten bu çocuğun orada olması bir handikaptı.Onu gören AKP'den kaçıyordu.Sebep olanlardan Allahrazı olsun.Yolun açık olsun kardeşim.Eğitim Şart
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.