VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YENİ HOCA İMZALIYOR!

29 Kasım 2013

Günlerdir Teknik Direktör arayışlarını sürdüren Boluspor mutlu sona ulaştı. Transfer komitesi, Besim Durmuş ile anlaştı.

Günlerdir Teknik Direktör arayışlarını sürdüren Boluspor mutlu sona ulaştı. Transfer komitesi, Besim Durmuş ile anlaştı. Saat 16:00’da düzenlenecek imza töreni öncesi yeni hocanın yardımcıları da belli oldu.

Son 5 haftada galibiyet alamayan Boluspor’da fatura Teknik Direktör Ali Beykoz’a kesildi. Manisaspor maçı sonrası Beykoz’la yollarını ayıran ve yen hoca arayışlarına başlayan Boluspor, merakla beklenen transferi gerçekleştirdi. Transfer komitesi, görüşmeler sonucu Teknik Direktör Besim Durmuş ile anlaştı. Durmuş’un yardımcılığını Antrenör Kenan Yelek, Kaleci Antrenörlüğünü ise Mehmet Bayraktar yapacak.

2 yorum yapılmış
  • komser
    28 Kasım 2013 • 13:00
    madem ki bu kadar zayıf bi hoca alacaktınız ozaman niye ali beykozu gönderdiniz..besim durmuş hoca kartalsporu düşürdü geçen yıl samsun son anda kurtuldu ve samsun sonra hüseyin kalparı getirip bu kötü durumdan kurtuldu. bu hocayla boluspor kesin düşer ahada buraya yazıyorum...
  • muho
    29 Kasım 2013 • 13:00
    Ne alaka ya adamin.geldigi takimfa yaptiklari ortada yazik cok yazik amac kesinlikle bolusporu dusurmek galiba ilk alti falan hikaye
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.