VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR YENİ HOCASINI BULDU

29 Kasım 2013

Ali Beykoz’un görevi bırakmasından sonra Teknik Direktör Besim Durmuş ile anlaşan Boluspor’da resmi imza töreni ...

Ali Beykoz’un görevi bırakmasından sonra Teknik Direktör Besim Durmuş ile anlaşan Boluspor’da resmi imza töreni gerçekleştirildi. Durmuş, hayallerindeki takıma geldiğini söyleyerek mesajlar verdi.

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Manisaspor’a 1-0 yenilen Boluspor’da Teknik Direktör Ali Beykoz görevinden istifa etmişti. Bir haftadır yeni hoca arayışlarını sürdüren kırmızı beyazlı yönetim mutlu sona ulaştı. Yarenler, ligin tecrübeli isimlerinden Besim Durmuş ile anlaştı. Kulüp binasında düzenlenen imza törenine Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan’ın yanı sıra Başkan Yardımcısı İsmail Semercioğlu, Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Osman Kayışoğlu, Genel Kaptan Erkan Bektaş ve bazı yöneticiler ile basın mensupları katıldı. İmza töreninde konuşan Boluspor Kulüp Başkanı Mehmet İnceayan, “Ali Beykoz hocamızla yollarımızı ayırdıktan sonra birçok teknik adamla görüşmemiz oldu. Ancak görüşmelerde istediğimiz kriterlere uygun anlaşmalar yapamadık. En son Besim Durmuş hocamızla masaya oturduk. Kafa yapımıza ve takımımıza uygun olduğu için tercih ettik. İnşallah camiamıza hayırlı olur” diye konuştu.

ALİ BEYKOZ’A TEŞEKKÜR

Boluspor’la 1,5 yıllık sözleşme imzalayan Teknik Direktör Besim Durmuş ise hayallerinin takımına geldiğini söyleyerek, “Bana güvenerek bu görevi layık gören başkan ve yönetimine teşekkür ediyorum. Boluspor takımı hep hayallerimde olan bir kulüptü. Bu lige yükseldikleri ilk yıldan bu yana her sene şampiyonluk isteyen belki de tek takımdır. Ben de savaşan, mücadele eden bir takım yaratarak Ali hocamın emanetini ilerletmeye çalışacağım. Ali Beykoz hocamıza da takıma verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.