VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İKA'DAN ADAYLIK AÇIKLAMASI

30 Kasım 2013

AK Parti’den belediye meclis üyeliğine aday olan Hüseyin İka, “Alaaddin başkanımız en zor günlerimde yanımda ...

AK Parti’den belediye meclis üyeliğine aday olan Hüseyin İka, “Alaaddin başkanımız en zor günlerimde yanımda olmuştur. Dünya görüşümüz herkesce malumdur. Bizim tek hedefimiz Bolu'ya hizmet etmektir” dedi.

Dün Ankara'da düzenlenen törenle AK Parti'den yeniden Belediye Başkanı Adayı olan Alaaddin Yılmaz belediye Meclis Üyeliğine aday olması için Bolu'nun tanınmış isimlerinden Dr. Hüseyin İka'ya teklifte bulundu. Başkan Yılmaz'ın bu teklifini kabul eden İka AK Parti'den Meclis Üyeliği için aday oldu. İka'nın adaylığı AK Parti camiasında sevinçle karşılandı. Başkan Yılmaz İka'nın Bolu'ya hizmet etmek için bu görevi kabul etmesi gerektiğini dile getirdi.

“EN ZON GÜNÜMDE YANIMDAYDI”

Hüseyin İka yaptığı açıklamada,  Alaaddin Yılmaz ile abi kardeş ilişkilerinin olduğunu dile getirerek, “Alaaddin başkanımız en zor günlerimde yanımda olmuştur. Kendisi benim için bir başkandan ziyade bir abidir. Onun Bolu'ya hizmet etme noktasında ki düşüncelerini de bilmekteyim. Bana böyle bir teklifle geldiğinde şaşırdım. Ama başkanımız Bolu'ya hizmet için bize böyle bir teklifle geldiyse geri çevirmek olmaz. Dünya görüşümüz herkesce malumdur. Bizim tek hedefimiz Bolu'ya hizmet etmektir. Bolu'ya hizmet için ne gerekiyorsa yaparım. Çünkü Bolu'dan başka gideceğimiz bir yer yok” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.