VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

POMPALI CİNAYET...

8 Aralık 2013

Bolu’da gece saatlerinde akıl almaz bir cinayet yaşandı. Bolu’da “Mavi 3” isimli barın eski sahibi ...

Bolu’da gece saatlerinde akıl almaz bir cinayet yaşandı. Bolu’da “Mavi 3” isimli barın eski sahibi pompalı tüfekle öldürüldü. İddiaya göre, öldürülen şahıs bir bayanın evine girmek üzereyken 3 kişiyle tartıştı. İşte tüyler ürperten cinayetin ayrıntıları…

Olay saat 01:30’da Alpagut Mahallesi'nde bulunan Flora Konutları A bloğun önünde meydana geldi. Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan “Mavi 3” isimli barın eski sahibi Serdar Kahraman, Flora Konutları’nda oturan Öznur isimli bayanın evine girmek üzereyken kapıda 3 kişi ile karşılaştı. Şahıslar bir anda tartışmaya başladılar. Tartışma büyüyünce şahısların biri arabadan getirdiği pompalı tüfekle Serdar Kahraman’a bir el ateş etti. Kafasından aldığı kurşunla yere yığılan Kahraman olay yerinde feci şekilde can verdi.

ŞAHISLAR GÖZALTINDA…

Polis ekipleri, çevredekilerin ifadesi doğrultusunda kaçanların bindiği 2 aracın peşine düştü. İçinde 3 kişi bulunan 14 EZ 759 plakalı otomobil ile 2 kişinin bindiği cip kısa sürede durdurularak içindekiler yakalandı. Cinayet ile ilgili 5 kişi gözaltına alınırken, bunların evine gittikleri Ö. adlı kadın da Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Serdar Kahraman'ın cesedi savcının olay yerinde yaptığı inceleme ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi morguna kaldırıldı. Cesedin, otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderilmesine karar verildi. Polis, soruşturmayı sürdürüyor.

1 yorum yapılmış
  • gokhan beyhan
    8 Aralık 2013 • 13:00
    Serdar abim allah rahmet eylesi n suan askerdeyim ama felc gecirmis gibi oldum . :(
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.