VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VE AK PARTİ SAHAYA İNDİ!

12 Aralık 2013

AK Parti Bolu İl Teşkilatı, yerel seçimler öncesi mevcut Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın yeniden aday ...

AK Parti Bolu İl Teşkilatı, yerel seçimler öncesi mevcut Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın yeniden aday gösterilmesiyle seçim çalışmalarına başladı. Sümer Mahallesi’nde başlayan seçim turunda konuşan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Sıra inşallah ustalık dönemine geldi. Çalışacağız” dedi. 

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz, yerel seçim çalışmalarına Sümer Mahallesi’nden başladı. Seçim çalışmasının ilk gününde Başkan Yılmaz’a, AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, Belediye Başkan aday adayları, meclis üyeleri, Sümer Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Kahruman ve kalabalık bir partili grubu eşlik etti. Sümer Mahallesi’nde esnafları ziyaret eden Başkan Yılmaz, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Yılmaz, “Bizim çalışmalarımızı zaten vatandaşımız görüyor. Sümer Mahallesi diğer yerel seçimlerde hep destekçimiz olmuştur. Yine desteklerini esirgemeyeceklerine güvenimiz tamdır” diye konuştu.

“USTALIK DÖNEMİNDE DESTEK BEKLİYORUZ”

Soğuk bir günde seçim startı verdiklerini ama halkın sevgisi ile gönüllerinin ısındığını ifade eden Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “İl Başkanımızın nezaretinde belediye başkanı aday adaylarımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımızla beraber çalışmalarımıza ‘Bismillah’ dedik. Diğer seçimlerde olduğu gibi aynı neticeye götüreceği inancıyla Sümer Mahallesi’nden çalışmaya karar verdik. Diğer mahallelerimizden aldığımız destekler çok yüksek. Her mahalleden destek almasak seçimi kazanamayız. İnşallah eksik işlerimizi tamamlayabiliriz. Artık çıraklık dönemimiz bitti. Kalfalık dönemimiz de bitti. İnşallah ustalık döneminde Bolu’nun hizmetkarlığına devam edip, eksik kalan işlerimizi tamamlamak için hem Sümer Mahallesi’ndeki vatandaşlarımızın tamamından hem de Bolu halkından tekrar bize destek vermelerini istiyoruz. Onlara hizmet etme arzusunda olduğumuzu ifade ediyoruz. Dualarını ve desteklerini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

ÖMER SAYIN; “VATANDAŞ İÇİMİZİ ISITTI”

AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın da vatandaştan aldıkları enerji ile soğuk havayı hissetmediklerini ifade ederek, “Kalabalık bir heyet halinde çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu mevsimin en soğuk gününde bu çalışmaya başladık. Eksi 10 derecedeki soğukluğu vatandaştan aldığımız sıcaklık ve enerji ile hissetmiyoruz. Büyük bir teveccüh var” ifadelerini kullandı.

ADAY ADAYLARINDAN TAM DESTEK

Belediye Başkan aday adayları da seçim çalışmalarına katılarak birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Mücahit Kutlu, “Vatandaştan aldığımız pozitif enerji bizleri duygulandırdı ve omuzlarımıza da bu güvene layık olmak adında yük aldık” derken, diğer Belediye Başkan aday adayı Tahsin Akduman da, “Çalışmalarımız 30 Mart akşamına kadar devam edecek. Tüm desteğimizle başkanımızın arkasındayız” ifadelerine yer verdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.