VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BU İDDİALAR ÇOK KONUŞULUR!

16 Aralık 2013

Haftalardır galibiyet yüzü göremeden küme düşme potasına giren Boluspor’da ihanet günleri başladı. Ligin ilk devresinin ...

Haftalardır galibiyet yüzü göremeden küme düşme potasına giren Boluspor’da ihanet günleri başladı. Ligin ilk devresinin bitimine iki maç kala futbolcuların menajerleri arayarak acil takım bulmalarını istedikleri ortaya çıktı.

 

ÖZEL HABER: MURAT ÇELİK

 

Son 8 haftada 3 puana hasret kalan ve son olarak Tavşanlı Linyitspor maçından 3-2 mağlup ayrılarak ligin dibine doğru inen kırmızı beyazlı takımda şok iddialar ortaya atıldı. Kötü sonuçlardan sonra sık sık Başkan Mehmet İnceayan’ın istifa edeceği dedikoduları ön plana çıkarken, asıl ihanetin takım içinde yapıldığı ortaya çıktı. Devreye iki maç kala futbolcuların tavırları adeta soğuk duş etkisi yarattı.

Menajerleri aradılar

Edinilen bilgiye göre, takımdaki birçok futbolcu menajerleri arayarak, “Bolu’da işler yolunda gitmiyor. Başkan da değişebilir. Bana acil takım bul” diyerek mesaj gönderdi. İki maç sonra eşyalarını toplayıp Bolu’dan kaçmak isteyen futbolcuların yeni takımlarla da temasa geçtikleri öğrenildi. Takım arayışlarının yanı sıra bazı futbolcuların yeni takımlarla anlaştığı iddiası da neden bu durumlara geldiğimizin kanıtı oldu.

Alp anlaştı mı?

En büyük iddia ise dört yıldır takımın istikrarlı oyuncu Alp Ergin hakkında ortaya atıldı. Tecrübeli futbolcunun büyük ölçüde Süper Lig takımı Konyaspor ile anlaştığı, yakın çevresi dışında kimseye konuşmadığı öğrenildi. Alp Ergin başta olmak üzere birçok futbolcunun yeni takım arayışlarına girmesi, devre arasında takımdaki birçok oyuncunun ayrılacağı şeklinde yorumlanmaya başladı.

3 yorum yapılmış
  • ulubey
    15 Aralık 2013 • 13:00
    Hepiniz defolun gidin lan ruhsuz herifler bize koşam mücadele eden topçu lazım isim yapmış topçu değil....
  • TARAFTAR
    16 Aralık 2013 • 13:00
    Bolusporu bu durumundan kurtarabilecek maddi gücü olan ve bu işi yapabilecek Bolusporu seven bir başkan adayı yok mu koskoca bolu da görmüyor musunuz bolunun önde gelenleri Mehmet inceayan ve futbolcular yüzünden koca kulüp küme düşecek duruma geldi eski başkanlar başkan adayları bu görev den kaçmayınız Lütfen
  • yuksel14
    16 Aralık 2013 • 13:00
    güle güle...bolusporun namı yeter..siz giderseniz kesin düşmeyiz.seneyede boluspor
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.