VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK GENÇLİK'TEN MUHTEŞEM PROJE

16 Aralık 2013

AK Parti İl Gençlik Kolları, örnek bir projeye imza atıyor. AK Partili gençler, Kış Aylarının ...

AK Parti İl Gençlik Kolları, örnek bir projeye imza atıyor. AK Partili gençler, Kış Aylarının çetin geçtiği ve ilimizde hava sıcaklığının eksi 20'leri gördüğü şu günlerde maddi imkânsızlıklardan dolayı mont, kazak, pantolon, ayakkabı ve bot gibi temel ihtiyaçlarını karşılayamayanlar için yardım kampanyası başlattı.

Kış mevsiminin gelmesi, hayat şartlarını iyiden iyiye zorlaştırmış durumda. İlimizde hava sıcaklıkları eksi 20'leri gördüğü şu günlerde maddi durumu iyi olmayan birçok insan soğuktan korunmak için gerekli olan mont, kazak, ayakkabı-bot gibi ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çekiyor. AK Partili gençler bu nedenle 'Sen Üşürsen, Ben Uyuyamam' sloganıyla yola çıkarak bir yardım kampanyası başlattı.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel ve ekibi, 30 Aralık tarihine kadar mont, kazak, pantolon, ayakkabı, bot, çorap, atkı, bere ve battaniye gibi her türlü yaşamsal malzemeyi toplayacaklar. Kendi girişimleri ile topladıkları bu malzemeleri de daha sonra il genelindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklar.

'HALKIMIZ BU PROJEYE DESTEK OLSUN'

Kampanya ile ilgili açıklamada bulunan AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, 'Kış aylarının sert geçtiği şu günlerde ilimizdeki maddi durumu yetersiz olan ailelerimizin ihtiyaçlarını karşılamak üzere böyle bir projeyi hayata geçirdik. 30 Aralık tarihine kadar kendi girişimlerimizle birlikte topladığımız her türlü giysi malzemesi, ayakkabı ve bot gibi yaşam malzemesini ilimizdeki ihtiyaç sahiplerimize ulaştıracağız. Ben Bolu'daki bütün vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmalarını rica ediyorum. Bu projeye destek olsunlar. Bu konuda bize yardımcı olma isteyen büyüklerimiz bu belirttiğimiz malzemeleri partimize ait il başkanlığı binamıza ulaştırabilirler. Halkımızın bu konuya destek olacağını belirtiyor, dolayısıyla yapacakları yardımlarından dolayı da şimdiden hem şahsım hem de arkadaşlarım adına teşekkürlerimi sunuyorum' şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.