VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

REKTÖRLÜKTEN AÇIKLAMA GELDİ

30 Aralık 2013

Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde bugün iki grup arasında çıkan kavga sonrasında gerilen ortamla ilgili olarak ...

Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde bugün iki grup arasında çıkan kavga sonrasında gerilen ortamla ilgili olarak rektörlükten açıklama yapıldı. Açıklamada sağduyu çağrısı yapıldı.

AÇIKLAMANIN TAMAMI

"Abant İzzet Baysal Üniversitesi, kurulduğu günden bugüne öğrencilerine en iyi eğitimi vermek ve kendilerini hayata hazırlamak konusunda çaba göstermektedir. Rektörlük olarak son dönemde öğrencilerimize daha iyi eğitim ortamları sunmak, onları en iyi şekilde mezuniyet sonrasına hazırlamak üzere tüm mesai arkadaşlarımızla yoğun çabalar sürdürmekteyiz. Öğrencilerimizden beklentimiz tüm bu imkânlardan en iyi şekilde faydalanmaları ve kendilerini hayata hazırlamalarıdır. 30 Aralık 2013 günü üniversitemiz Gölköy kampüsünde kesinlikle tasvip etmediğimiz bazı öğrenci olayları meydana gelmiştir. Bazı öğrencilerimiz arasında çıkan olayda iki öğrencimiz darp edilmiştir. Darp edilen iki öğrencimizin tedavileri yapılmış olup şu andaki sağlık durumları iyidir. Konuyla ilgili gerekli inceleme ve soruşturma işlemleri başlatılmıştır.

 BİLİNÇLİ HAREKET EDİLMELİ

Olayla ilgili olarak basında yer alan bazı haberler abartılı ve yanıltıcı niteliktedir. Böyle durumlarda basınımızın daha sorumlu ve hassas davranması beklenmektedir. Öğrencilerimiz şunu bilmelidir ki, gerginlik ve kavga ortamlarının hiç kimseye, hiçbir şekilde faydası olmamıştır. Öğrencilerimizin huzur ve güven içinde eğitimlerini sürdürmeleri için güvenlik birimlerimiz gerekli tedbirleri almış durumdadır. Bunun yanında öğrencilerimizin de her türlü gerginlik ortamından uzak durmaları, kışkırtmalara karşı çok dikkatli olmaları ve eğitim öğretimlerini barış ortamı içerisinde sürdürmeleri büyük önem taşımaktadır. Ülkemiz geleceğini şekillendirecek gençlerimizin sağduyulu ve büyük bir sorumluluk bilinciyle hareket etmelerini istiyoruz. Öğrencilerimize ve Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.