VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAVUNMAYA TECRÜBELİ İSİM

13 Ocak 2014

Boluspor transfer komitesi, uzun görüşmeler sonucu Spor Toto Süper Lig takımlarından Elazığspor'un savunma oyuncusu Adem ...

Boluspor transfer komitesi, uzun görüşmeler sonucu Spor Toto Süper Lig takımlarından Elazığspor'un savunma oyuncusu Adem Alkaşi'yi renklerine kattı. Tecrübeli savunmacı 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Ligin ikinci devresinde çıkışa geçmeye hazırlanan Boluspor, Mustafa Kayabaşı'ndan sonra ikinci transferini de yaptı. Kırmızı beyazlı yönetim, Spor Toto Süper Lig ekibi Elazığspor'da forma giyen defans oyuncusu Adem Alkaşi ile sözleşme imzaladı. 1,5 yıllık sözleşmeye imza atan Adem Alkaşi, Boluspor'a geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Boluspor'u hak ettiği yere getirmek istediklerini açıklayan Adem Alkaşi, "Boluspor, Türkiye'nin köklü kulüpleri arasında yer alıyor. Camiamızı en kısa sürede hak ettiği yere taşımak istiyoruz" dedi.

Sözleşmeye imza atan Adem Alkaşi daha sonra Profesyonel Futbol Şube Sorumlu Asbaşkanı Cüneyt Koparan, Profesyonel Futbol Şube Başkan Yardımcısı Kaan Semercioğlu ve Basın Medya ve Taraftar Temsilcisi Erkan Bektaş ile fotoğraf çektirdi. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.