VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'UN GOL MAKİNESİ!

12 Şubat 2014

Boluspor A2 takımda forma giyen Muhammet Enes Yılmaz, sergilediği futbolla tüm dikkatleri üzerine çekiyor. A2 ...

Boluspor A2 takımda forma giyen Muhammet Enes Yılmaz, sergilediği futbolla tüm dikkatleri üzerine çekiyor. A2 takımla çıktığı 16 maçta 15 gol atan genç oyuncu, ligin en çok gol atan oyuncuları arasında yer aldı. Boluspor’un gol yollarında sıkıntı yaşadığı bu günlerde Muhammet Enes, A takıma göz kırptı.

 

HABER: OĞUZ AKYÜZ

 

Ligde sıkıntılı günler geçiren Boluspor, dün Fethiyespor’un galip gelmesiyle düşme hattına geriledi. Sezon başından bu yana gol yollarında sıkıntı yaşayan kırmızı beyazlı ekip ligin en az gol atan takımları arasında yer aldı. Öte yandan Boluspor A2 takımı başarılı sonuçlara bir yenisine daha ekledi. Ligin güçlü takımlarından Fenerbahçe’yi 2-0’lık net bir skorla deviren A2’ler, final grubunda 3. galibiyetini elde etti. Bu maçlarda en çok dikkat çeken isim A2 takımda forma giyen Muhammet Enes oldu. 16 resmi maçta 15 gol atma becerisi gösteren Enes, A Takımda yer alan İskender ve Emrah’ın gol toplamından daha çok gol attı. Oynadığı futbolla büyük beğeni toplayan 17 yaşındaki genç oyuncu, attığı gollerle Besim Durmuş ve kurmaylarına mesaj gönderdi.

SÜPER LİGDE ÖRNEĞİ ÇOK

Muhammet Enes’in Boluspor formasıyla etkili oyunu, Süper Lig takımlarındaki genç oyuncuları akla getirdi. Bursaspor, bu sezon başında 16 yaşındaki oyuncusu Enes Ünal’a profesyonel sözleşme imzalatarak A Takım kadrosuna aldı. Enes Ünal, Bursaspor’un ligde oynadığı Galatasaray maçında forma giyerek ligin en genç forma giyen oyuncusu olmayı başardı. Ayrıca Galatasaray’a bir de gol atarak ligin en genç gol atan oyuncusu unvanını elde etti. Yine Bursaspor’dan Sercan Yıldırım, henüz 16 yaşında A Takımla idmanlara çıkmaya başladı. Sercan Yıldırım 17 yaşına geldiğinde A Takımla süper ligde forma şansı bularak adından sıkça söz ettirdi. Bir başka örnek gösterilecek oyuncu da herkesin Beşiktaş’tan tanıdığı Batuhan Karadeniz… Henüz 16 yaşında profesyonel sözleşme imzalayan Karadeniz, 17 yaşına geldiğinde A Takımla maçlara çıkmaya başladı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.