VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İKİ RAKİBİN MÜTHİŞ İDDİASI

15 Şubat 2014

HABER: OĞUZ AKYÜZ   Yıllardır siyaset arenasında karşı karşıya gelen AK Partili Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ...

HABER: OĞUZ AKYÜZ

 

Yıllardır siyaset arenasında karşı karşıya gelen AK Partili Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan iddiaya girdiler. İddianın konusu tabiî ki yerel seçimler. İşte ikili arasında geçen diyaloglar…

Mudurnulular Derneği’nin yeni hizmet binası İzzet Baysal Caddesi’ndeki açıldı. Açılışa Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, CHP Bolu Belediye Başkan adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, MHP Bolu Belediye Başkan Adayı Şükrü Gülez’de katıldı.

İDDİAYA GİRDİLER…

Açılışta yapılan konuşmaların ardından dernek binası Lütfü hocanın yaptığı dua ile hizmete açıldı. Derneğe samimi bir şekilde birlikte giren Alaaddin Yılmaz ve Tanju Özcan arasında merdivenlerde ilginç ve bir o kadar da iddialı diyalog yaşandı. Tanju Özcan, Yılmaz’a dönerek, “30 Mart’tan sonra ben buradayım ama sen olmayacaksın Sayın Başkan” dedi. Alaaddin Yılmaz ise, “Tanju bey ben 30 Mart’tan sonra yerimdeyim, beklerim. Ama sen nereye gideceksin merak ediyorum. Kafanı yorma ben 5 yıl daha yerimdeyim” dedi.

İkili yerel seçimler için iddiaya da girdiler ve kahkaha atarak derneğe girdiler. İddiayı kaybedenin kazanan ne vereceği ise merak konusu oldu.

1 yorum yapılmış
  • yuksel14
    14 Şubat 2014 • 13:00
    tanju bey sende biliyorsun kimin alacağını kendini kandırma sevmem aMA ALAATTİN SİZE ZOR BIRAKIR ADAMIN HER YAPTIĞI CILGIN İŞLER VE PROJELER ALLAH VAR YAPIYORDA NE DEYELİM ŞİMDİ.iş yapmadı çivi cakmadımı diyelim..boluyu kırdı geçirdi iyi oldu veya kötü oldu..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.