VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GENÇ BAŞKAN'DAN BELGELİ YANIT!

5 Mart 2014

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel,  yerel bir basın kuruluşunda yer alan ...

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel,  yerel bir basın kuruluşunda yer alan “Seçim Çalışmalarında Belediye Araçlarını Kullanıyor” haberini yalanladı. Açıklamasında, “Gazetecilikte temel işlevin, gerçekleri bulup bozmadan, abartmadan kamuoyuna yansıtmaktır” diyen Sönmezel, habere konu olan itfaiye aracının kullanılması için “ücretini ödedik” dedi.

Sönmezel, gazetecilikte temel işlevin, gerçekleri bulup bozmadan, abartmadan kamuoyuna yansıtmak olduğu vurgulayarak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “30 Mart tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine çok az bir süre kala partimizi hedef alan bazı ulusal ve yerel medya kuruluşlarının izledikleri yayın politikalarını hayretler içerisinde takip etmekteyiz. Gazetecilikte temel işlevin, gerçekleri bulup bozmadan, abartmadan kamuoyuna yansıtmaktır. Malum bu gazetenin izlediği yayın politikası ne bu işlevi yerine getiriyor, ne de Basın Meslek İlkeleri’ne uyuyor.

“İTFAİYE ARACINI ÜCRETİNİ ÖDEYEREK KİRALADIK!”

Habere konu olan itfaiye aracını da her siyasi partinin izleyeceği yolu izleyerek, yani ücretini ödeyerek kullandık. Kısacası kiraladığımıza dair elimizde belgelerimiz mevcut. Kimse kusura bakmasın ama biz ne belediye başkanımızı ne de partimizi karalamak isteyenlere hiçbir zaman pabuç bırakmayız.”

1 yorum yapılmış
  • birisi
    4 Mart 2014 • 13:00
    Yaaa bu kadar da yalan olmaz.Sizin iş makinası saat ücretlerinden ya haberiniz yok. yada minareye kılıf uyduruyorsunuz....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.