VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BELEDİYEDEN YOLSUZLUK İDDİALARINA YANIT!

5 Mart 2014

Bolu Belediyesi, bazı yerel ve ulusal basın yayın organlarında çıkan yolsuzluk iddiaları üzerine açıklama yaptı.

Bolu Belediyesi, bazı yerel ve ulusal basın yayın organlarında çıkan yolsuzluk iddiaları üzerine açıklama yaptı. Bolu Belediyesi’nin Türkiye’deki en şeffaf belediyelerden biri olduğu belirtilen açıklamada, yayın yapan kuruluşlar hakkında yasal işlem başlatılacağı ifade edildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, “İlimizde bazı basın yayın organları tarafından son günlerde habercilik ahlakı ile bağdaşmayan ve nereye hizmet ettikleri belli olan basın yayın organları yerel seçim arifesinde karalama kampanyasını sürdürmektedirler. ‘Bolu Belediyesi’nde Yolsuzluk’ başlıklı haberlerle kamuoyunu yanlış bilgilendiren ve yayın yapan bu yapılardan yargı önünde hesap sorulacaktır. Yolsuzluk gibi bir durum söz konusu değildir. Bolu Belediyesi, Türkiye’nin en şeffaf belediyesidir. Konuyla ilgili olarak açılmış bir dava da yoktur. Gazete sahipleri kendilerini savcı veya hâkim yerine koyarak konuyla ilgili cezayı bile verebilmişlerdir. Bu zavallı yapıya en güzel cevap vatandaşımız tarafından verilecektir” denildi.

Yerel seçimler öncesi yolsuzluk haberleri yapan gazetelerin amaçlarının belli olduğu belirtilen açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi;

“Yerel seçimler öncesi bu gazetelerin amaçlarının haber yapmak değil yalan ve çirkin iftiralarla Bolu Belediye Başkanı Sayın Alaaddin Yılmaz’a zarar vermek olduğu açıkça ortaya çıkmıştır. Bu yayın organları ve sahipleri Bolu Belediyesi’nin son derece şeffaf, halka açık yönetildiğini çok iyi bilmektedirler. Bolu Belediyesi olarak bu gazeteler hakkında yasal süreç başlatacağımızı ve bu gazetelerin haberlerine halkımızın itibar etmemelerini kamuoyuna saygı ile duyururuz.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.