VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ADIM ADIM FELAKETE...

9 Mart 2014

Boluspor Adanaspor deplasmanında 1-0 mağlup olarak kara günlere geri döndü. Karşılaşmada kötü oyunu ile düşme ...

Boluspor Adanaspor deplasmanında 1-0 mağlup olarak kara günlere geri döndü. Karşılaşmada kötü oyunu ile düşme potasına tekrar giren kırmızı beyazlı ekibimiz Tiago’nun penaltıdan attığı gole engel olamadı.

Boluspor en azından beraberlik almayı hedeflediği Adanaspor deplasmanından eli boş dönüyor. Kırmızı beyazlı ekibimiz düşme potasındaki rakibi karşısında rezil oyunu ile saç baş yoldurttu. Maç boyunca etkili olamayan Boluspor 65. dakikada verilen penaltı sonrasında Tiago’nun ayağından yediği golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Boluspor aldığı mağlubiyetle 16. sıraya geriledi. Düşme potasındaki rakiplerimiz Tavşanlı Linyitspor ve Fethiyespor'un kazanması Boluspor için tehlike çanları tekrar çalmaya başladı.

1 yorum yapılmış
  • Caner GENCER
    8 Mart 2014 • 13:00
    Tavşanlı Linyitspor kadar olamıyorsak eğer bu ligde kalmanın hiç bir anlamı yok ! Bolusporlu futbolcular 1 - 2 maç aldık diye çabucak havaya girmişler, ama bakın bir Tavşanlı Linyitspor,a adamlar istikrar abidesi olmuşlar inanmışlar ve de başarıyorlar. Savaşıp mücadele ediyorlar ve haklı galibiyetler alıyorlar. Ama aynı şeyleri Boluspor için söylemek mümkün değil maalesef ! Bir varmış bir yokmuş gibi masal okuyoruz her hafta resmen ! Görünen köy klavuz istemez Boluspor bu ruhsuz fubolu ve yetersiz kadrosu ile küme düşmenin en büyük adayıdır. Göz göre göre 2.Lige düşeceğiz !! Namertler alkış tutsun, içimizdeki düşmanlar sevinsin.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.