VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN'DAN MUHALEFETE ZEYTİN DALI!

8 Nisan 2014

30 Mart seçimlerinde Bolu Belediye Başkanlığı'nı büyük bir oy farkıyla 3’üncü dönem kazanan Alaaddin Yılmaz, ...

30 Mart seçimlerinde Bolu Belediye Başkanlığı'nı büyük bir oy farkıyla 3’üncü dönem kazanan Alaaddin Yılmaz, ana muhalefet partilileri Bolu’ gerçekleştirmek istediği projeleri birlikte yapmak ve desteklerini almak için göreve davet etti.

 

Önümüzdeki dönemde Bolu’yu dünya kenti yapmak için çalışacaklarını belirten Başkan Yılmaz bu çalışmaları “müşterek muhalefetle gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.  Başkan Yılmaz,  “Muhalefette bu ilde yaşıyor, artık bir katkı sağlamaları lazım diye düşünüyorum. Şuana kadar ürettikleri ve bize karşı söyledikleri ne varsa gelin birlikte çözelim diyorum. Bolu’yu güzelleştirme noktasında muhalefetle müşterek çalışmak istiyoruz. Bunu muhalefetle birlikte yapmak için kendilerini göreve davet ediyorum. Yeni  Sanayi sitesi ile ilgili ana muhalefet partisi milletvekili ve ekibi bizim yanlış yaptığımızı, hatta bizim insanları mağdur ettiğimizi iddia ederek ciddi çalışmalar yürüttüler. Sanayi Sitesinin yapımı konusunda şimdi Cumhuriyet Halk Partililere ve ilgili yerlere bir mektup yazıyorum. Sanayi sitesi ile ilgili yapıcı çözüm önerilerini bekliyorum. Ben daha önce de muhalefetin de bize getireceği ve esnafın da kabul edeceği yapıcı çözüm önerilerinin arkasında olacağımı ifade etmiştim İnşallah bu çalışmalardan Bolu kazanacaktır” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın Bolu’nun geleceği için birlikte hareket etmek adına, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Bolu Demirciler ve Nalburcular Odası, Sanayi Sitesi Yönetimi, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne (BESOB) gönderdiği mektupta ise şu ifadelere yer verildi:

“Bolu İli Merkezinin değişik yerlerinde ruhsatsız ve sağlıksız yapılardan oluşan iş yerlerinde, sağlıksız ve zor koşullar altında ticari faaliyetler yürüten Esnaf ve Sanatkârların Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesinde üretilecek modern işyerlerinde ticari faaliyetlerini yürütmelerinin sağlanması amacıyla Bolu Belediyesi tarafından bir proje üretilmiştir. Ancak seçim çalışmaları esnasında açıkladığınız üzere, şayet elinizde sanayi sitesi esnafı için üretilen daha iyi bir proje varsa ve sanayi esnafı tarafından da kabul görecek bir proje ise Belediyemize iletilmesi, Bolu Belediyesi olarak proje için alt yapının yapılacağına ilişkin verdiğimiz söz sizin sunacağınız proje içinde geçerli olup, bundan böyle Bolu’nun geleceği için muhalefet ve iktidar birlikte çalışma arzusundayız”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.