VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU CHP İL TEŞKİLATINDA PARTİ İÇİ HESAPLAŞMA!

8 Nisan 2014

Geçen hafta Seçim değerlendirmesi toplantısında CHP İl Teşkilatından kimsenin olmaması ve CHP Merkez İlçe Başkanı ...

Geçen hafta Seçim değerlendirmesi toplantısında CHP İl Teşkilatından kimsenin olmaması ve CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz’ın mesaj yoluyla davet edilmesine karşılık İl Başkanının toplantıya katılmadığına yönelik sözleri parti içi hesaplaşmayı gün yüzüne çıkarmıştı. CHP İl Başkanı Kazım Karsu, Adliye önündeki mazbata töreninde yaptığı konuşma ile “Elimden gelen bu kadar” mesajı verdi.

Haber: Ebru EYVAZOĞLU

Yerel seçimin ardından partide yapılan ilk seçim değerlendirme toplantısına katılmadığı görülen CHP İl Başkanı Kazım Karsu’nun, Adliyedeki mazbata töreninde yaptığı konuşma oldukça manidardı. Partide geçtiğimiz hafta yapılan seçim değerlendirmesi toplantısında neden İl Teşkilatından kimsenin katılmadığının sorulması üzerine CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, herkese mesaj yoluyla davet ulaştığını, isteyenin toplantıya iştirak ettiğini söylemişti.

Dünkü mazbata töreninde ise Kazım Karsu, “Merkez ilçe başkanımız, diğer ilçe başkanlarımız eşit olmayan bu yarışı büyük gayretlerle buraya kadar getirdiler. Ben de onlara yardımcı olmaya çalıştım. Bazı yerlerde isteklerini karşılayabildim, bazı yerlerde karşılayamadım. Benim gücüm bu kadar, ancak bu kadar yapabildik” dedi.

CHP İl Başkanı Kazım Karsu eşit şartlarda bir yarışın gerçekleşmediğini söyleyerek, “Kazansın kazanamasın Belediye Başkan Adayımız insan üstü bir gayret sarf etti. Ama tercih böyleymiş. Demokrasilerde böyle olur. Fakat çalışma şartları eşit olmadığı için bazı kayıplarımız olmuştur. 4 belediye başkanlığını kazandığımız arkadaşlarımla birlikte ilçe yönetimleri, il yönetimleri, ciddi bir çalışmayla, bu kadar imkanlarla bunu başardılar. Bu hepimizin başarısıdır. Aramızda ufak tefek kırgınlıklar olmuştur. Bunu herkesin mazur göreceğini tahmin ediyorum. Çünkü imkanlarımız bu kadardı” dedi.

Karsu’nun ardından mikrofonların uzatılmasına karşılık CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, “İl Başkanımız gerekli açıklamayı yaptı” cevabını vererek konuşmak istemedi. Geçen hafta yapılan toplantının aksine dün Adliye önündeki görüntü, İl Teşkilatı ile CHP Merkez İlçe Teşkilatı arasında sert rüzgarların hala esmesine karşılık, tartışmanın su yüzüne çıkarılmamaya gayret edildiği mesajını verdi. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.