VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CELAL BEYDİLİ MAZBATASINI ALDI!

8 Nisan 2014

MHP Karacasu Beldesi Belediye Başkanı Celal Beydili ve 5 Meclis üyesi mazbatasını aldı. Mazbatasını alan ...

MHP Karacasu Beldesi Belediye Başkanı Celal Beydili ve 5 Meclis üyesi mazbatasını aldı. Mazbatasını alan MHP Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili kendisine oy veren ve vermeyen herkese teşekkür ederek, tüm Karacasu’ya ve Karacasu halkına hizmet edeceğini, elinden geleni ve hatta daha fazlasını yapacağını söyledi.

Mazbatasını alan Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili ve Meclis Üyeleri mazbatalarını aldıktan sonra adliye binası önünde fotoğraf çektirdi. Adliye binası önünde yaptığı konuşma ile kendisine oy veren ve vermeye herkese teşekkür eden Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili şunları dile getirdi:

"Şu an mazbatamızı aldık. 5 arkadaşımız meclis üyesi ve bir de ben 6 kişiyiz. Seçimler bitti. Karacasu Beldesi tercihini yaptı teveccühünü gösterdi. Bizlere tekrar yetki verdi. Bizde budan sonra Karacasu belde halkına, Karacasu’ya layık olacağız. Elimizden ne geliyor ise belde halkına sarf edeceğiz. Bu almış olduğumuz mazbatalar arkadaşlarımız ve biz belediye başkanı olarak önce beldemize, milletimize, devletimize hayırlı uğurlu olsun. Biz Karacasu beldesinin küçüğünden büyüğüne herkesin belediye başkanıyız. Biz arkadaşlarımızla beraber elimizden ne geliyor ise gecemizi gündüzümüze katarak yapacağız. Hep beraber Karacasu beldesi neye layık ise en güzel, en verimli şekilde hizmet edeceğiz."

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.