VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİLİKTE CEMAAT OPERASYONU

8 Nisan 2014

2010 yılında Bolu Valisi İbrahim Özçimen tarafından görevinden uzaklaştırılan Bolu Valiliği Özel Kalem Müdürü Serpil ...

2010 yılında Bolu Valisi İbrahim Özçimen tarafından görevinden uzaklaştırılan Bolu Valiliği Özel Kalem Müdürü Serpil Duman, 4 yıldır bu görevi vekaleten sürdüren Uğur Günaydın'ın Emniyete geri dönmesi üzerine görevine geri iade edildi. Zahteroğulları ayrıca, uzun süredir Bolu Valiliğinde geçici görevle bulunan ve Gülen Cematine yakınlığı ile bilinen Oktay Güneş'i de Özel İdare'ye gönderdi. Güneş'in Bolu Valiliği'nde yıllardır hangi görevde bulunduğu Bolu kamuoyunda muamma olsa da, İl Özel İdarede Uzman kadrosunda görev alacağı belirtildi.

Bolu Valiliği'nde Özel Kalem Müdürü değişti. 2010 yılında Bolu Valiliği'ne atanan İbrahim Özçimen, Bolu Valiliği Özel Kalem Müdürü Serpil Duman'la çalışmak istememiş, Emniyet kadrosundan Uğur Günaydın'la çalışmalarına devam etmişti. Ancak geçtiğimiz ay gerçekleşen Valilik değişikliği sonrası, Özel Kalem Müdür Vekili olarak görev yapan Uğur Günaydın Ankara'da bulunan ailesinin yanına gitmek için tayinini istedi. Bu gelişme üzerine Vali Ahmet Zahteroğulları, Uğur Günaydın'ı İl Emniyet Müdürlüğü'ne gönderirken, Bolu Valiliği Özel Kalem Müdürü Serpil Duman'ı tekrar eski görevine getirdi. Günaydın'ın tayininin çıkıncaya kadar il emniyet müdürlüğü'nde görevine devam edeceği belirtildi.

OKTAY GÜNEŞ ÖZEL İDAREYE GÖNDERİLDİ!

İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcılığı görevi esnasında yaşanan sıkıntılar sonrası geçici görevle Bolu Valiliği'nde görevlendirilen ve Gülen Cemaatine yakınlığı ile bilinen Oktay Güneş'de, Vali Ahmet Zahteroğulları tarafından kurumuna gönderilen diğer bir isim oldu. Oktay Güneş'in Genel Sekreter Yadımcılığı kadrosundan alındığı, İl Özel İdare de Uzman Kadrosunda görevine devam edeceği belirtildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.