VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'A 52 BİN TL CEZA GELDİ!

11 Nisan 2014

Ligde kalma mücadelesi veren Boluspor PFDK’dan gelen cezalarla sarsılmaya devam ediyor. Kahramanmaraş maçında edilen küfürler ...

Ligde kalma mücadelesi veren Boluspor PFDK’dan gelen cezalarla sarsılmaya devam ediyor. Kahramanmaraş maçında edilen küfürler kulübe 52 bin TL’ye patladı.

 

Boluspor bu yıl kötü tezahürat nedeniyle maddi anlamda sıkıntılı günler yaşamaya devam ediyor. Önceki gün toplanan PFDK Boluspor Kulübü’ne acımadı. Konuyla ilgili olarak PFDK’dan yapılan açıklamada, “BOLUSPOR Kulübünün, 06.04.2014 tarihinde oynanan BOLUSPOR - KAHRAMANMARAŞSPOR A.Ş. PTT 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 52.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir” ifadelerine yer verildi.

 

 

Seyircisiz oynama kapıda

Kırmızı-beyazlı temsilcimiz bundan sonra taraftarların kötü tezahüratı nedeniyle ceza alırsa aynı eylemin bir sezonda 4.kez gerçekleşmesi nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası olacak. Bu nedenle Boluspor taraftarlarının çok dikkatli olması gerekiyor.

1 yorum yapılmış
  • İsmail Özpek
    10 Nisan 2014 • 11:00
    Bolumuza hayırlı olması dileklerimle başarılar diliyorum.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.