VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAĞLIKTA PARALEL OPERASYON!

19 Nisan 2014

Bolu Takip Gazetesi’nin özel haberine göre, AK Parti Hükümeti ile Gülen Cemaati arasında seçim öncesinde ...

Bolu Takip Gazetesi’nin özel haberine göre, AK Parti Hükümeti ile Gülen Cemaati arasında seçim öncesinde yaşanan ‘Paralel Devlet’ kavgası seçimler sonrasında Bolu’ya sıçradı. İddiaya göre, Sağlık İl Müdürlüğü ve AİBÜ İzzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yönetim kademesinde bulunan ve Gülen Cemaati'ne yakın olduğu iddia edilen isimler bir bir görevden alınıyor.

Gülen Cemaati ile AK Parti hükümeti arasındaki gerginlik, görevden almalarla devam ediyor. Yaşanan gelişmeler sonrası Bolu Emniyet Müdürlüğü'nde Gülen Cemaati’ne yakın olduğu iddia edilene emniyet mensuplarının ya görev yerleri değiştirilmiş ya da bulundukları görevlerden alınarak pasif görevlere atanmışlardı. Daha sonra ki süreç de ise İl Özel İdare Genel Sekreterliği'nde ufak çaplı değişiklikler yaşanmıştı.

SAĞLIK'TA 'PARALEL' DEPREM!

Gülen Cemaati'ne yönelik üçüncü dalga ise sağlık sektöründe devam ettiği iddia ediliyor. Sağlık İl Müdür Yardımcısı Bülent Kızıldağ ve Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Ertuğrul Eren görevlerinden alınarak, yeni isimlerin atamaları gerçekleştirildi. Bolu Sağlık İl Müdürlüğü'nde paralel yapıya yakın olduğu iddia edilen özellikle hastane yönetimlerinde ki üst düzey yöneticilerin de yakın tarih de bulundukları görevlerden alınacakları gelen bilgiler arasında.

TIP FAKÜLTESİ'NDE DE DEĞİŞİKLİKLER YAŞANIYOR

AİBÜ İzzet Baysal Tıp Fakültesi'nde de yaşanan görev değişiklileri, akıllara hükümet ile Gülen Cemaati arasında yaşanan sürece bağlanıyor. AİBÜ İzzet Baysal Tıp Fakültesi'nde yönetim kademesinde bulunan Arif Duran, Mustafa Şilt ve Uğur İyitür'ün de görevlerinden alındıkları belirtiliyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.