VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MANAV EL ARABASININ PEŞİNDE

19 Nisan 2014

HABER: www.bolununsesi.com   Aktaş Mahallesi Kocabey Sokak’ta manav dükkanı bulunan Hakan Akbaş, işyerinin önünden üçüncü kez el ...

HABER: www.bolununsesi.com

 

Aktaş Mahallesi Kocabey Sokak’ta manav dükkanı bulunan Hakan Akbaş, işyerinin önünden üçüncü kez el arabası çalınınca çılgına döndü. Güvenlik kamerasından şahsın kimliğini tespit eden Akbaş, şimdi polise başvurarak hırsızı yakalatmanın peşine düştü

Cuma vakti dükkanın önündeki el arabası çalınan Manav Hakan Akbaş, hırsızı yakalayabilmek için amansız bir takip başlattı. Dükkanın önünden üçüncü kez el arabasının çalındığını belirten Manav Hakan, bu sefer hırsızı tespit edip bulmaya kesin kararlı olduğunu belirtiyor.

EŞKAL BELLİ…

El arabasının 18 Nisan Cuma günü dükkanını kapatıp Cuma Namazı kılmaya gittiği sırada çalındığını belirten Hakan Akbaş, “Hırsıza arkanı dönmeye gelmiyor. Maalesef hırsızlar el arabasına kadar düşmüşler. Üçüncü kez dükkanımın önünden el arabası çalınıyor. Ama bu kez bu hırsızı bulmaya kararlıyım. Komşu dükkanların kamera kayıtlarını inceleyerek el arabasını çalan hırsızın eşkalini tespit ettim. Şimdi polise başvurarak el arabası hırsızını yakalatacağım” dedi.  

KAMERADAN BULDULAR

Aktaş Mahallesi Kocabey Sokak’ta bulunan Manav Hakan’a ait dükkanın önünden çalınan el arabası için bütün sokak sakinleri adeta seferber oldu. El arabasının saat 13:29’da çalındığı kamera kayıtlarından tespit edildikten sonra Manav Hakan’ın dükkan komşuları Yemci Necip Parlak, Veteriner çırağı Cengiz Özkoç tek tek kamera kaydına bakarak hırsızı teşhis ettiler. Dükkan sahibi Hakan Akbaş'ın cuma namazında olduğu saatte dükkanın önüne gelen ve 55-60 yaşlarında olduğu tahmin edilen el arabası hırsızı, burada 2 kez tur atıp etrafı kolaçan ettikten sonra arabayı kaptığı gibi kaldırımdan yürüterek götürüyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.