VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

700 KURAN-I KERİM DAĞITILDI!

19 Nisan 2014

Bolu’da İl Müftülüğü ve Diyanet’in ortaklığında düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında vatandaşlara 700 adet ...

Bolu’da İl Müftülüğü ve Diyanet’in ortaklığında düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında vatandaşlara 700 adet ücretsiz Kuran-ı Kerim hediye edildi. Büyük Cami, kutlu doğum haftası nedeniyle son yılların en kalabalık günlerine ev sahipliği yaptı.

 

HABER: OĞUZ AKYÜZ

 

Yurt genelinde olduğu gibi Bolu’da da Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri sona yaklaştı. Bu yıl, ‘Hz. Peygamber, Din ve Samimiyet’ başlığı adı altında düzenlenen etkinliklerde peygamberimizin hayatı anlatıldı. Etkinliklerin son gününde Yıldırım Beyazıt Camisinde mevlidi şerif okutuldu. Okunan mevlidi şerifin ardından diyanet tarafından temin edilen 700 adet Kuran-ı Kerim, halka ücretsiz olarak hediye edildi. Öğlen namazının ardından Yıldırım Beyazıt Camisinin önünde Kızılay tarafından tavuklu pilav ve ayran dağıtımı yapıldı.

Kutlu haftası etkinlikleri hakkında açıklamalarda bulunan Bolu Müftü Yardımcısı Dr. Halil Taşpınar, “İl müftülüğümüz 14 Nisan’dan bugüne kadar hem merkezde hem de ilçelerde çeşitli kutlu doğum etkinlikleri yapmaktadır. İlçelerimizin her biri kendi bölgelerinde bağımsız olarak bu etkinlikleri düzenlemektedir. 14 Nisan günü kapalı spor salonunda Türk Tasavvufu Musikisi ve Kuran ziyafeti programı yaptık. Yine Nisan ayının 18’inde Necip Fazıl Kültür Merkezinde bir konferans düzenledik. Bugün de etkiliğimizin son gününde vatandaşlarımızın, öğrencilerimizin ve görevlilerimizin okumuş olduğu hatim-i şerif ve mevlidi şerif ile Hz. Muhammet’in ve ölmüş tüm müminlerin ruhu yad edildi. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın basmış olduğu 700 adet Kuran-ı Kerim-i dağıttık. Arkasından Kızılay başkanının bize vermiş olduğu program dahilinde camiye gelenlere lokum ve kutlu doğum aşı ikramında bulunduk” diye konuştu.

1 yorum yapılmış
  • büşra
    20 Nisan 2014 • 11:00
    Çok güzel bir çalışma. İlk Kuranımı aldım sayenizde. Resimde ki bayan olarak, bu güzel kare için teşekkür ediyorum..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.