VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EV KABUSU BİTTİ

25 Nisan 2014

Boluspor'u son 4 maçta aldığı 9 puan ligde kalma yarışında büyük avantaj elde etti. Kırmızı-beyazlılar, ...

Boluspor'u son 4 maçta aldığı 9 puan ligde kalma yarışında büyük avantaj elde etti. Kırmızı-beyazlılar, geçen yıla oranla 36 haftalık bölümde iç sahada daha iyi sonuçlara imza attı.

Ligin 2.yarısına kötü başlangıç yapmasına rağmen Boluspor özellikle Ankaraspor karşılaşması ile lige yeniden merhaba dedi. Kırmızı-Beyazlı takım bu sezon sahasında 20, deplasmanda ise 17 puan topladı. Boluspor evinde 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 yenilgi alırken, deplasmanda ise 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 yenilgi aldı. Boluspor özellikle Yılmaz Özen’in göreve gelmesi sonrasında oynadığı 4 maçta aldığı 3 galibiyetle ligde kalma yarışındaki rakiplerine oranla son 2 haftaya avantajlı giriyor. Ligin ilk yarısında deplasmanda sadece 10 puan alan Boluspor ikinci yarıda ise şu ana kadar sadece 7 puan alabildi.

 Boluspor özellikle son 4 haftada Manisaspor, K.Maraşspor ve Manisaspor galibiyetleriyle hanesine 9 puan yazdırırken, bu süreçte sadece şampiyonluğa ulaşan İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a deplasmanda 4-1 yenildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.