VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ANNESİNİN UMUT'U BULUNDU

1 Mayıs 2014

Geçtiğimiz hafta evinden çıktıktan sonra kaybolan ve annesi Sultan Arabacıoğlu tarafından kapı kapı aranan 14 ...

Geçtiğimiz hafta evinden çıktıktan sonra kaybolan ve annesi Sultan Arabacıoğlu tarafından kapı kapı aranan 14 yaşındaki Umut Düzce’de bulundu. Aile, evlatlarını jandarmadan teslim aldı.  

Tüm Türkiye’yi sarsan çocuk cinayetleri gündemdeki yerini korurken, geçtiğimiz hafta evden çıktıktan sonra kaybolan 14 yaşındaki Umut Arabacıoğlu Düzce’de ortaya çıktı. Bolu Belediyesi’ne oğlu için kayıp ilanı veren anne Sultan Arabacıoğlu oğlunun Düzce’de bulunduğunu öğrenince mutluluktan gözyaşlarına boğuldu. Günlerdir gözyaşı döken anne evladını Düzce İl Jandarma Komutanlığı’ndan teslim aldı.

24 NİSAN TARİHLİ HABERİMİZ

 14 Yaşındaki Çocuk 11 Gündür Kayıp

Bolu’da, 11 gün önce okuldan ayrılan ve bir daha eve dönmeyen 14 yaşındaki çocuğundan haber alamayan anne, belediyeye gelerek kayıp ilanı verdi. Mehmet Akif Ersoy Okulu’nda okuyan Umut’tan 11 gündür haber alınamıyor.

 İstanbul’da yaşayan Sultan Arabacıoğlu (31), Bolu’da yaşayan Fahrettin Arabacıoğlu ile 15 yıl önce tanışarak evlendi. Çiftin bir yıl sonra erkek çocukları dünyaya geldi. 14 yaşına giren Umut Arabacıoğlu, ortaokulda devamsızlık yaptı. Annesi Sultan Arabacıoğlu, okul müdürünün çağrısı üzerine okula gitti. Müdürle anne görüşme yaparken, Umut Arabacıoğlu da, elindeki cep telefonuyla okulun önüne çıktı. Bir süre telefonla konuşan çocuk, daha sonra okuldan ayrıldı. Akşam eve gelmeyince şüphelenen anne ve babası sokaklarda Umut’u aramaya başladı. Ancak çocuktan bir haber alınamadı.

 

 Ailecek herkes onu arıyor

Çocuğunun ortadan kaybolması üzerine emniyete giderek kayıp başvurusunda bulunan Sultan Arabacıoğlu, daha sonra Bolu Belediyesi’ne gelerek kayıp ilanı verdi. Oğlunun telefonunun sürekli kapalı olduğunu ve hiç haber alamadıklarını belirten Arabacıoğlu, şöyle konuştu: “Hiçbir şey demeden ortadan kayboldu. Biz onu okula yazdırdık. Okulda müdürle konuşurken yanımdan ayrılarak aşağıya indi. Yanında cep telefonu vardı. Aşağıya indi. Gidiş o gidiş. Aradım, ‘neredesin oğlum’ dedim. ‘Anne kapının önündeyim’ dedi. Bir daha da ses soluk alamadım. O günden beri yok. Karakola gidiyorum, akşamları dolaşıyoruz, arıyoruz ama yok. Telefonu kapalı. İkinci defa aradım yine kapalı. Sürekli kapalı. Kendisinden hiç haber alamıyorum. Ailecek herkes onu arıyor.”

 45 gün boyunca gitmediği için attılar

 Oğlunun internet kafelere takıldığını söyleyen Sultan Arabacıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Mehmet Akif Ersoy da okuyordu. 45 gün boyunca okula gitmemiş. Açıkçası okuldan atıldı. 45 gün boyunca gitmediği için attılar. Gündüzleri okula gidiyorum diye çıkıyormuş. Okul çıkışına kadar internette durup eve geliyormuş.”

       Emniyete kayıp başvurusunda bulunduklarını ve eşiyle birlikte gece yarılarına kadar oğullarını aradıklarını söyleyen Sultan Arabacıoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Karakola her gün gidiyorum. Bulduğumuz zaman haber vereceğiz diyorlar. Şimdi aramaya çıkıyoruz diyorlar. Hep bunu söylüyorlar. Gündüzleri ben arıyorum. Akşamları eşim gelince beraber arıyoruz. Geceye kadar arama yapıyoruz. Bakmadığımız yer kalmadı. Oğlumun bulunmasını istiyorum.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.