VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ASLAN YÜREKLİ ADAM... SONSUZ TEŞEKKÜRLER

4 Mayıs 2014

Boluspor'un Teknik Direktörü Yılmaz Özen, "Bu takım çok karakterli kişilikli bir topluluk. Böyle bir topluluk ...

Boluspor'un Teknik Direktörü Yılmaz Özen, "Bu takım çok karakterli kişilikli bir topluluk. Böyle bir topluluk olmasaydı belki takım küme düşebilirdi" dedi.

 Yılmaz  Özen, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, çok uzun ve zor bir süreçten geçtiklerini belirterek, "Benim bu süreçte yaşadığım her şey bende kalacaktır. Oyuncularımla yaşadığım, ligde yaşadıklarım. Ama bazı küçük de olsa oyuncularımla ilgili gıybet eden bir grup oldu. Primle ilgili. Oyuncularım kimsenin dışarıdan tanıdığı gibi bir grup değil. Hiçbir prim de dahil hiçbir şey istemediler. Önce bunu herkes bilsin. Bu takım çok karakterli kişilikli bir topluluk. Böyle bir topluluk olmasaydı belki takım küme düşebilirdi" diye konuştu.

  7 MAÇIN 5'İNİ KAZANDIK     

Boluspor ile çıktığı 7 karşılaşmadan 5'ini kazandıklarını hatırlatan Özen, şunları kaydetti:

 "Demek ki, burada oyunculara iftira atmak işin en basiti. Ama ben burada gönülden söylüyorum. Bize çok büyük destek sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Ama oyuncularımı da kutluyorum. İnşallah bu oyuncu grubu küçük takviyelerle yerini bulacaktır. Ayrıca, bu süreçte benim arkamda hep varlığını hissettiğim başkanımıza da teşekkür ederim. Ayrıca, beni gönülden destekleyenler de oldu. Telefonla arayarak desteklediler. Ama bazıları da tam tersini yaptı. Bu oyuncularla ilgili bu söylentileri çıkartanlara buradan olmadı diyorum. Bu oyuncular bir haftadır uyumuyorsa, yemek yemiyorsa, bunu artık biraz düşünmek lazım."

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.