VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

'BAŞBAKAN GİDECEK' DEDİ KENDİSİ GİTTİ

8 Mayıs 2014

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından parti yönetiminde beklenen değişikliği yaptı. Umut ...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından parti yönetiminde beklenen değişikliği yaptı. Umut Oran, ise yeni MYK'da yer bulamadı. 17 Aralık sürecinde "Başbakan ülkeyi terk edecek" söylemleriyle öne çıkan ve Bolu’ya gelerek teşkilata sürekli gaz veren Umut Oran, yerel seçimin kaybedenleri arasına girdi.

CHP’nin yeni yönetiminde en çok dikkat çeken unsur, partinin genel başkanlıktan sonraki en güçlü iki koltuğunun, iki tıp doktoruna emanet edilmesi oldu. Partinin Merkez Yönetim Kurulu'nda görev yapan 17 Genel Başkan Yardımcısının 5'i MYK dışı kaldı. Kılıçdaroğlu, ayrıca genel sekreterini de değiştirdi. Bihlun Tamaylıgil MYK dışında kalırken, Gürsel Tekin CHP'nin yeni Genel Sekreteri oldu.

6 İSİM MYK DIŞI KALDI

CHP'de genel başkan yardımcılığı koltuğunu kaybeden isimler İdari ve Mali işlerden sorumlu Umut Oran, örgütten sorumlu Adnan Keskin, sivil toplum kuruluşlarından sorumlu Nihat Matkap, yerel yönetimlerden sorumlu olan Gökhan Günaydın ile parti içi eğitimden sorumlu Perihan Sarı oldu. Bu listeye genel sekreterlik görevinden ayrılan Bihlun Tamaylıgil de eklenince, toplam 6 isim MYK dışı çıkmış oldu.

"BAŞBAKAN ÜLKEYİ TERKEDECEK" DEMİŞTİ

Umut Oran ise yeni MYK'da yer bulamadı. 17 Aralık sürecinde "Başbakan ülkeyi terk edecek" söylemleriyle öne çıkan Umut Oran, yerel seçimin kaybedenleri arasına girdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.