VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İKİNCİ DEPREM

25 Mayıs 2014

 Saros Körfezi (Ege Denizi)'nde 14:38 sıralarında, ilk belirlemelere göre 4.8 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

 Saros Körfezi (Ege Denizi)'nde 14:38 sıralarında, ilk belirlemelere göre 4.8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul’da şiddetli şekilde hissedildi. 20 saniye süren deprem korkuyu arttırdı

İSTANBUL'DA DA HİSSEDİLDİ

İki artçı sarsıntı İstanbul, Çanakkale, Bursa ve Balıkesir il merkezleriyle bazı ilçelerinde hissedildi. Paniğe kapılan bazı insanlar evlerini terk etti ve apartmanlarının önlerinde beklemeye başladı.

SARSINTILAR DEVAM EDECEK

Deprem kısa süreli hissedilirken, görevliler atçı depremlerin devam edeceğini ifade ediyorlar. Dün meydana gelen 6.5 büyüklüğündeki depremin ardından, dün geceden itibaren Ege'de büyüklükleri 3.0 - 4.6 arasında değişen 22 artçı deprem meydana geldi.

"BİRKAÇ HAFTA DAHA SÜRER"

Saros Körfez'indeki depremi NTV canlı yayınında değerlendiren İTÜ Öğretim üyesi Okan Tüysüz, "Bu deprem de aynı sistem üzerinde gerçekleşti. Bu nedenle artçı diyebiliriz. Dün de 5.0 büyüklüğünü geçen artçılar olmuştu. Bu aktivite birkaç hafta varlığını sürdürecektir" dedi.

İSTANBUL'LA BİR İLGİSİ YOK

Saros Körfezi'nde meydana gelen depremin İstanbul'a yaklaşmasının söz konusu olmadığını belirten İTÜ Öğretim üyesi Okan Tüysüz, "Saros Körfezi içinde kalması şartıyla biraz daha doğuya ilerleyebilir" şeklinde konuştu.

1 yorum yapılmış
  • melungeon
    28 Mayıs 2014 • 11:00
    eyvahhh....haritada bolunun alt tarafından geçen hat uzanıyor acaba her an kırılabilirmi...endişeleniyorum...biraz daha doğuya ilerleyebilir derken bolunun alt tarafından doğru uzanacaktır....tehlikeli.....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.