VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DEVEYE REKOR FİYAT

26 Mayıs 2014

Bolu’da okul talebeleri hayrına düzenlenen kermeste açık artırmaya çıkarılan deve 50 Bin TL’ye satıldı.   Her yıl ...

Bolu’da okul talebeleri hayrına düzenlenen kermeste açık artırmaya çıkarılan deve 50 Bin TL’ye satıldı. 

 Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Büyük Bolu Kermesi, bu yıl da Karacasu Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği tarafından gerçekleştirildi. Karaçayır Mahallesi’nde gerçekleştirilen kermese Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Müftüsü İzani Turan, Dernek Başkanı Hüseyin Yılmaz ve vatandaşlar katıldı.

Kermesin açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Hüseyin Yılmaz, “Derneğimize gönül veren kardeşlerimiz ve dostlarımızla en iyi yatırım insana yapılan yatırım, en iyi hizmet insana yapılan hizmet ve özellikle de gençlerimize yapılan hizmettir. Gençlerimize eğer sahip çıkılmaz, arzu edilen manada gençlerimiz icap eden eğitim ve terbiyeden mahrum kalacak olurlarsa, başıboş böyle yetişen bir neslin başta aileleri için, toplumumuz için, memleketimiz ve milletimiz içine kadar büyük felaket arz ettiği herkesin malumudur” diye konuştu.

“İNŞALLAH MÜSLÜMANLAR HAK ETTİKLERİ ŞEKİLDE YAŞAR”

 Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise, İslam dünyası üzerinde oyunlara dikkat çekerek, “İslam dışı camia müthiş bir gayretle Müslümanların kötü olması ve kötü gözükmesi için bütün güçlerini hareket ettiriyorlar. İnşallah Müslümanlar da müslümanca yaşamayı Allah onlara nasip eder, müslümanca görmeyi ve müslümanca davranmayı inşallah Allah yardım eder” şeklinde konuştu.

50 BİN TL’YE DEVE

İl Müftüsü İzani Turan’ın duasından sonra kermes alanı gezildi. Daha sonra açık artırma ile deve satışı yapıldı. 5 bin TL’den başlayan açık artırma sonucu kermes devesini 50 bin TL’ye kuyumculuk yapan Mehmet Demir aldı. Ağa kıyafetini giyen Demir, “Karacasu Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği'nin düzenlemiş olduğu kermeste yine bu şeref bize nasip oldu. İnşallah almış olduğumuz bu deveyi Karacasu’nun yarım kalmış inşaatının çatısının kapanması için bu parayı kullanacağız. Şimdiden cenab-ı hak yaptığımız ve yapacağımız hayırları kabul etsin” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.