VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞBAKANI EVİNE DAVET ETTİREN PANKART!

29 Mayıs 2014

Ağrı'da açılan "Başbakanım annem kokuyorsun. Onun gibi içten ve pazarlıksız seviyorsun" pankartı, Başbakan'ı keyiflendirdi. Başbakan ...

Ağrı'da açılan "Başbakanım annem kokuyorsun. Onun gibi içten ve pazarlıksız seviyorsun" pankartı, Başbakan'ı keyiflendirdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ağrı'da vatandaşların evine konuk oldu.

Erdoğan, partisinin, Ağrı Adliye Sarayı Dörtyol Kavşağı'nda düzenlediği mitingin ardından havalimanına hareket etti. Küpkıran Köprüsü mevkisinde kendisini karşılayan çocuklara oyuncak ve satranç takımı dağıtan Erdoğan, talep üzerine kadınlara da oyuncak verdi.

Başbakan Erdoğan, 100. Yıl Mahallesi'nde de yolda kendisini karşılayanları selamladı. Kendisi için açılan "Başbakanım annem gibi kokuyorsun. Onun gibi içten ve pazarlıksız seviyorsun" pankartını görünce otobüsten indi. Burada, Nurcan Yür isimli kadın, Başbakan Erdoğan'ı evine davet etti. Bunun üzerine seçim otobüsünden inen Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, mahalle sakinleriyle bir süre sohbet etti. Başbakan Erdoğan, daha sonra, 7 çocuk annesi Yür'ün evine konuk oldu.

Nurcan Yür, yaptığı açıklamada, "Başbakanımızı yolda iki saat bekledim. Başbakan gelince önünü kestik. Eve davet ettim. 'Evin yakın mı, müsait mi?' dedi. Müsait dedim. Geldi, oturdu, elini öptüm, çay içtik, muhabbet ettik. Başbakanı çok seviyoruz canımız ona kurban olsun" dedi.

Ardından, Başbakan Erdoğan, aynı mahallede yaşayan Nusrettin Bengi'nin evine de konuk oldu. Evden çıkarken burada kendisini bekleyenlere seslenen Erdoğan, "Hepinizin evini dolaşmak isterdim fakat nasip böyle oldu. İnşallah bir daha ki gelişte de diğer evlerden birine uğrarız. Gelir bir çayınızı içeriz" diye konuştu.

Daha sonra havalimanına hareket eden Erdoğan, yol güzergahında "Başbakanım annem kokuyorsun. Onun gibi içten ve pazarlıksız seviyorsun" pankartını açan grubu görmesi üzerine otobüsü durdurdu. Erdoğan, pankartla otobüsün önüne gelen grupla fotoğraf çektirdikten sonra buradan ayrıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.