VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"HEM ÖDEMEYECEKSİN HEM DE AHKAM KESECEKSİN"

4 Haziran 2014

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, başkanlığını İmdat Aslan’ın yaptığı Köroğlu Gazeteciler Cemiyeti’nin borcundan dolayı geçtiğimiz ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, başkanlığını İmdat Aslan’ın yaptığı Köroğlu Gazeteciler Cemiyeti’nin borcundan dolayı geçtiğimiz günlerde tahliye edilen İl Özel İdaresi’ne ait işyerine yıllardır hiç kira ödenmediği ve 50 bin liraya yakın borcunun olduğunu ifade ederek, “Hem Devlet’in parasını ödemeyeceksin hem de ahkam keseceksin. İşte onun için sülük diyorum. Sülük bunlar sülük” dedi.

 Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, makamında düzenlediği basın toplantısında Köroğlu Gazeteciler Cemiyeti’nin kiralık olarak yıllardır kullandığı İl Özel İdare’ye ait işyerine kira verilmediği ve 50 bin TL’ye yakın borcunun olduğunu söyleyerek, “Bolu’yu sülük gibi emmeye çalışan bu insanların bağlı olduğu cemiyetin il özel idaresine 50 bin liraya yakın borçları var. Sizlerde basın mensubusunuz bunu araştırmak da sizlere düşer. Şu an bu parayı ödeyecekler mi yoksa devleti zararı mı sokacaklar. Tabi bunun yanında bugüne kadar o parayı almayan İl Özel İdare yetkilileri de bu paranın hesabını nasıl verecekler merak ediyorum. Bu ayıbın içinde bende varım. Ben şu andan itibaren bu ayıba göz yummayacağım. Ben bunu seçimlerden önce bizzat kendilerine ifade ettim. Şimdi de aynı şekilde ifade ediyorum. Ben hareket kabiliyetim direk olanlardanım” diye konuştu.

“İŞTE BUNUN İÇİN SÜLÜK DİYORUM”

Yılmaz sözlerinin devamında, “Niyetim açık ve nettir. Asıl hukaka taşınması gereken budur. Burada devletin bir kaybı vardır. Devletin özel şahıstan alınması gereken para alınmamıştır. Bu parayı kim ödemesi gerekiyorsa ödeyecektir. Ben ne mahkemeyim ne de Ahmet veya Mehmet’in savunucuyum. Eğer hukuk zamanın İl Özel İdare Sekreteri Tahsin Akduman’a öde derse o da ödeyecektir. O gazeteciler de hala buradalar. Sülüklüğe devam ediyorlar. Bana gelen bilgiye göre para ödenmemiş. Bunlar şahsiyetli insan işleridir. Kul hakkı da yemezler ve Devlet'in parasını öderler. Hem Devlet’in parasını ödemeyeceksin hem de ahkam keseceksin. İşte onun için sülük diyorum. Ağzımdan çıkan kelimeleri yadırgayabiliriniz ancak bunlar Bolu’dan geçinen ve Bolu’yu sülük gibi emenlerdir” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.