VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KURTARIN BİZİ BU AYIDAN

4 Haziran 2014

Mudurnu’da ayıların saldırısına uğrayan 2 koyun telef olurken koyunların sahibi korkudan ne yağacağını şaşırdı. Çaresiz ...

Mudurnu’da ayıların saldırısına uğrayan 2 koyun telef olurken koyunların sahibi korkudan ne yağacağını şaşırdı. Çaresiz çoban yetkililere seslenerek, “Bu ayıdan bizi kurtarın. Ayı bir gün insanlara da saldıracak. Korkudan koşarak kaçtım” dedi.

Edinilen bilgiye göre olay Mudurnu’ya bağlı Çobanlar Mahallesi’nde meydana geldi. Koyunlarını otlatan çoban Mehmet Emin Savaş, koyunların arasında doğru koşan bir ayı gördüğünü ifade ederek, “Korkudan ne yapacağımı şaşırdım. Elim ayağım birbirine girdi. Ayı koyunlara saldırmaya başladı. Ben de çaresiz bir şekilde kaçmak zorunda kaldım. Koyunlar olmasaydı bana saldıracaktı” diyerek korku dolu anlarını anlattı.

“BU AYIDAN BİZİ KURTARIN”

Ayının sürekli olarak köye geldiğini ifade eden çoban, “Bu ayıdan kurtulmak için yetkililerden yardım bekliyoruz. Sürekli olarak köyümüze gelerek hayvanlarımızı yiyor. Ayı bir gün insanlara da saldıracak. 2 koyunum telef oldu. Koyunların kuzuları da vardı hepsi öksüz kaldı” diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.