VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'DA YABANCI OYUNCU HAREKATI!

1 Temmuz 2014

Transfer sezonun suskun takımı Bolsupor bombaları patlatmaya hazırlanıyor. Süper ligde Torku Konyaspor forması giyen yabancı ...

Transfer sezonun suskun takımı Bolsupor bombaları patlatmaya hazırlanıyor. Süper ligde Torku Konyaspor forması giyen yabancı oyuncular Tomas Borek ve Gunnar Heidar Thorvaldsson için girişimlerde bulunduğu iddia edildi.

 

ÖZEL HABER: OĞUZ AKYÜZ – HASAN ARSLAN

 

Transfer sezonun açılması ile birlikte yalnızca bir transfer yapan Boluspor bombaları patlatmaya hazırlanıyor. Daha önce Torku Konyaspor’da fazla forma şansı bulamayan genç oyuncu İshak Çakmak’ı kadrosuna katan kırmızı beyazlı takım, şimdide Torku Konyaspor’un yabancı oyuncularına göz dikti. Geçtiğimiz sezon yeşil beyazlı takım ile Süper Ligde sadece 12 maçta forma giyen forvet oyuncusu Gunnar Heidar Thorvaldsson ile orta sahada görev yapan ve 23 maçta forma giyen Tomas Borek ile görüştüğü iddia edildi.

Yönetim kiralama yöntemine başvuracak

Torku Konyaspor’da forma giyen ancak gelecek sezon kadroda düşünülmeyen Gunnar Heidar Thotvaldsson ve Tomas Borek’in bonservis bedelinin yüksek olması kiralama yöntemini gündeme getirdi. Boluspor transfer komitesi Torku Konyaspor’un kapısını İshak Çakmak transferinde olduğu gibi yine kiralama yöntemi ile çalacağı konuşulanlar arasında.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.