VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BECİKOĞLU'NDAN "PARA VERİN" ÇAĞRISI

2 Temmuz 2014

Boluspor eski başkanlarından Yılmaz Becikoğlu, “Gün Boluspor’un borcunu ödeme günüdür. Eğer 500 büyük sanayi kuruluşu ...

Boluspor eski başkanlarından Yılmaz Becikoğlu, “Gün Boluspor’un borcunu ödeme günüdür. Eğer 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alıp kendi sektörlerinde Türkiye’nin %35’i olduğunu belirtip övünülüyorsa bunun gereği de yapılmalıdır. 50. yılını kutlayacak olan kulübümüze başta iş adamları olmak üzere tüm halkımızın borcu vardır” dedi. Bizlerde vergi rekortmeni işadamımız Yılmaz Becikoğlu’nun ilk bağışı kendisinin yapmasını diliyoruz.

Yılmaz Becikoğlu yaptığı açıklamada, “50. yılını kutlayacak olan kulübümüze başta iş adamları olmak üzere tüm halkımızın borcu vardır. Gün bu borcu ödeme günüdür. Bolu gibi küçük illerde spor kulüplerini yönetmek ve ayakta tutmak oldukça zordur. Özellikle günümüzde futbol bir endüstri olmuş ve korkunç bütçe gereksinimlerine ihtiyaç duymuştur. Bu nedenle kulübe emeği geçen tüm geçmiş yönetimleri saygıyla anmak gerekir. Ancak üzülerek bakıyorum ki; Bolu’nun siyaset üstü üç değerinden biri olarak gurur duyduğumuz kulübümüze gereken maddi manevi desteklerin güçleri olduğu halde ilimiz iş adamlarınca verilmediği ya da ekonomik güçlerine nazaran çok az verildiği görülmektedir” diye konuştu.

“GÜN BU BORCU ÖDEME GÜNÜDÜR”

Becikoğlu, “Küçük esnafın ve ücretlinin etinden tırnağından artırarak yaptığı katkının yanında bu kuruluşların yaptığı katkı ortadadır. Eğer 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alıp kendi sektörlerinde Türkiye’nin %35’i olduğunu belirtip övünülüyorsa bunun gereği de yapılmalıdır. 50. yılını kutlayacak olan kulübümüze başta iş adamları olmak üzere tüm halkımızın borcu vardır. Gün bu borcu ödeme günüdür. Bolunun doğasını kirletip, Bolu’dan kazanan tüm bu kurum ve kuruluşların Bolu iline sosyal sorumlulukları vardır. Bu sosyal sorumluluk adına, büyük şirketlerin önderliğinde tüm kurum ve kuruluşların ellerini taşın altına sokma zamanı gelmiştir. Bu durumu tüm halkının ve bürokrasinin takdirine bırakıyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.