VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU'NUN EKMELEDDİN SEVGİSİ...

14 Temmuz 2014

Ekmeleddin İhsanoğlu’nun adaylığı açıklandığında kıyametleri kopartarak grup toplantısına katılmayan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, günler ...

Ekmeleddin İhsanoğlu’nun adaylığı açıklandığında kıyametleri kopartarak grup toplantısına katılmayan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, günler geçtikçe çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na olan sevgisi de arttı. Özcan şimdi harıl harıl İhsanoğlu için çalışıyor.

Muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı Eklemeddin İhsanoğlu’nun Bolu’da halka tanıtmak için start verdiklerini kaydeden Tanju Özcan, Bolu’nun 7 ilçe ve 2 beldesine gidilerek orada gerekli istişarelerin yapıldığını belirtti. Özcan, “Ekmeleddin Bey’in gerek yazılı gerek görsel basına verdiği açıklamalar sonrası toplum onu tanımaya başladı ve ilgi artmaya başladı. Bu noktada biz Cumhurbaşkanı adayına destek verme noktasında ilk harekete geçen partilerden bir tanesiyiz. Geçtiğimiz hafta MHP’yi ziyaret ettik. Ortak adayımızı nasıl destekleriz diye istişarelerde bulunduk. Akabinde ben bir grup arkadaşımızla birlikte 7 ilçe, 2 beldemizi ziyaret ettim. Oradaki partililerimizle buluştum. Bu toplantılardan bazılarına MHP üye ve yöneticileri de katıldılar. Ne yapabiliriz? Adaya nasıl destek verebiliriz? Diye çalıştık. Biz fiilen Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili çalışmaya başladık.

 “İNSANLAR ERDOĞAN’DAN KURTULMANIN PEŞİNDE”

Şunu memnuniyetle görüyorum ki artık insanlar Recep Tayyip Erdoğan döneminin Türkiye2de sona ermesini istiyorlar. Artık insanlar bugüne kadar Başbakan olarak yetki verdikleri ama karşılığını alamadıkları ve ehr geçen gün diktatörleşen Erdoğan’dan kurtulmanın peşindeler. O anlamda da Tayyip Erdoğan’ın karşısında en güçlü aday olarak değerlendirdikleri İhsanoğlu’na karşı teveccüh her geçen gün artıyor. Ben şunu samimiyetle ifade ediyorum. Cumhurbaşkanlığı seçimi noktasında geçen haftadan daha umutluyum. Her geçen gün de iyiye gidecek ve İhsanoğlu T.C vatandaşlarının özlemini çektiği tarafsız, her kesime eşit mesafede ve toplumu kucaklayabilecek, cumhurbaşkanlığı makamının bir temsil makamı olduğunu unutmayarak devlet kurumları arasında iş birliği sağlayarak yurt içi ve dışında Türkiye’yi temsil ettiğini bilerek bu görevi başarıyla yürüteceğine eminim. Bolulu hemşerilerimden de çatı adayı Ekmeleddin İnsanoğlu’na destek vermelerini talep ediyorum”

3 yorum yapılmış
  • yeniçağalı
    13 Temmuz 2014 • 11:00
    Tanju bey yazık size yazık asıl biz senden nasıl kurtulacağımızı seçimlerde görcez bakalım
  • selin
    14 Temmuz 2014 • 11:00
    tanju bey asıl insanlar sizin gibi zihniyetten kurtulmak istiyor çoğul bir şekilde insanlar erdoğandan kurtulmanın peşinde demiş insanlar sizden kurtulmanın peşinde iktidar her zaman büyük usta RTE..
  • süleyman
    14 Temmuz 2014 • 11:00
    Bütün dünya Başbakan Erdoğan'ın büyüklüğünü gördü ama siz hala göremediniz çok yazık size,Daha düne kadar Ekmeletdin beye karşı mecliste tepki veriyordunuz şimdi ne değişti de birden çok seven biri oldunuz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.