VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'DA NAJİB AMMARİ SESLERİ !

19 Temmuz 2014

Yabancı oyuncu transferinde ilk tercihini Kibong’tan yana kullanan Boluspor, yeni bir oyuncunun peşine düştü. Romanya ...

Yabancı oyuncu transferinde ilk tercihini Kibong’tan yana kullanan Boluspor, yeni bir oyuncunun peşine düştü. Romanya Liginde Cluj forması giyen Najib Ammari kırmızı beyalı takımla anlaşmaya yakın olduğu iddia edildi.

 

Transfer sezonun açılması ile birlikte 10 oyuncuyu kadrosuna katan Boluspor, yeni transfeler yapmaya hazırlanıyor. Kamuoyundan gizli yürütülen çalışmalar tüm hızıyla sürerken yeni bir iddia ortaya atıldı. Romanya’nın Cluj takımında forma giyen 22 yaşındaki forvet arkasında görev yapan Najib Ammari ile gizliden gizliye görüşen transfer komitesi bu transferde sona yaklaştı. Cezayir asıllı Fransız oyuncu Ammari, geçtiğimiz sezon 6 gol atmayı başardı. Kanatlarda ve forvet arkasında görev yapan genç oyuncu, aynı zamanda Cezayir Milli Takımında (U17,U23)  görev aldı. Boluspor bu transferi gerçekleştirmesi halinde kadrodaki yabancı oyuncu sayısı 3’e çıkacak. 

Zlatkov’un durumu belirsizliğini koruyor…

Geçtiğimiz sezon Boluspor forması ile başarılı maçlar çıkarta Bulgar oyuncu Zlatkov’un durumu ise belirsizliğini sürdürüyor. Boluspor ile kampa katılan Zlatkov, alacağı ücret konusunda indirime gitmediği taktirde yolların ayrılacağı konuşuluyor. Boluspor başkanı Savaş Abak’ın televizyon programında bahsettiği “çok iyi iki stoper aldık” sözleri gelecek sezon Zlatkov’un kadroda düşünülmediğine işaret etti. Zlatkov’un takımdan ayrılması halinde Tomas Borek ya da Gunnar Heidar Thorvaldsson ikilisinden birinin transfer edileceği iddia edildi.

2 yorum yapılmış
  • cevat demir
    18 Temmuz 2014 • 11:00
    bu adam böyle cıkarsa süer yetenek bir ouresma olur
  • yuksel14
    18 Temmuz 2014 • 11:00
    acaba...şuan menejeriyle istanbuldaymış.karabükte oynayan ve rizeye giden lalalula,dan daha iyiymiş.rize anlaşmamız an meselesi diyor.basında boluspor alacakmış gibi haber yapıyor.mahsat haber olsun..yalan...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.