VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA YÜZLERCE İNSAN ÖLÜMLE BURUN BURUNA...

20 Temmuz 2014

Bolu’da kendini bilmez sürücülerin sürekli hız yaptığı ve geçtiğimiz günlerde de bir otomobilin takla atmasıyla ...

Bolu’da kendini bilmez sürücülerin sürekli hız yaptığı ve geçtiğimiz günlerde de bir otomobilin takla atmasıyla sonuçlanan Aktaş Mahallesi Öney Sokak’taki kavşak otobüs durağında bekleyen vatandaşları ölümle burun buruna getiriyor.

Son zamanlarda kent merkezinde meydana gelen trafik kazalarının hemen hemen hepsi aşırı hızdan meydana geldi. Aktaş Mahallesi Öney Sokak’ta bulunan vatandaşların otobüs beklediği ve her zaman kalabalık olan otobüs durağının önündeki kavşak sürücülerin aşırı hız yapmaları nedeniyle korku kavşağı olarak anılmaya başlandı.

Kebap 14 Lokantası'nın olduğu sokaktan gelen sürücüler, Karaçayır’dan yukarı çarşı istikametine ve yukarı çarşı istikametinden Karaçayır’a hızlı giden araçlarla kafa kafaya çarpışıyor. Kazalar günde yüzlerce yolcunun beklediği otobüs durağının hemen önünde olunca vatandaşlarda korku içinde bekliyorlar. Geçtiğimiz hafta otobüs durağın 10 metre kala 3 takla atan otomobil hafızlarda yerini korurken, kavşağa bir önlem alınması için ne beklendiği soruları akıllarda yer ediyor.

KASİST KONULABİLİR…

Vatandaşlar kavşağa konulabilecek kasist sürücülerin hızını kesebileceğini düşünüyorlar. Mahalle halkının sürekli şikayet ettiği kavşak için yetkililerin ne zaman önlem alacağı ise merak ediliyor.

1 yorum yapılmış
  • İsmail Özpek
    19 Temmuz 2014 • 11:00
    Kamera ile önlem alınabilir,kasis yapılması da olabilir ama sorunu cezasız olması çözmez sanırım,yayalara yol vermey yasağı var adeta sürücüler tarafından.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.