VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜVEY ANNE DAYAĞI EVİ TERK ETTİRDİ!

4 Eylül 2014

Bolu’nun Gerede ilçesinde üvey annesinden sürekli şiddet gördüğü için evi terk ederek parkta ağlarken bulunan ...

Bolu’nun Gerede ilçesinde üvey annesinden sürekli şiddet gördüğü için evi terk ederek parkta ağlarken bulunan 11 yaşındaki kız çocuğu, esirgeme kurumuna sevk edildi. 

 

Gerede ilçesindeki Spor Salonu’nun yanında bulunan parkta sabahın erken saatlerinde ağlayan bir kız çocuk dikkat çekti. Parkın bir köşesine oturarak gözyaşlarına boğulan çocuğu gören vatandaşlar yanına gitti. Ancak küçük çocuk kimseyle bir şey konuşmadı. Bunun üzerine vatandaşlar polisi arayarak durumu bildirdi. Parka gelen polis ekipleri, 11 yaşında olduğu öğrenilen kız çocuğu ile konuşmaya başladı. Küçük kız, babasının hapiste olduğunu, üvey annesi D.C. tarafından sürekli şiddet gördüğünü ve bu yüzden evi terk ettiğini söyledi. Emniyete götürülen küçük kız, daha sonra Bolu İzzet Baysal Vakıf Huzurevi’ne gönderildi. Gerede Cumhuriyet Savcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatılırken, 11 yaşındaki kız çocuğunun Sevgi Evi’ne gönderildiği öğrenildi.

1 yorum yapılmış
  • melungeon
    3 Eylül 2014 • 11:00
    şerefsiz kadın yazık değilmi küçük çocuğa...mazluma tabi erkeğin umrunda değil,sadece kendine çinşellik acısından eş aradığı için..cocuğuna bakmış iyi bakmamış o kadar önem vermiyor.onun için boşuna dememişler ağlarsa analar ağlar..ALLAH..hiç bir cocuğu annesiz,babasız bırakmasında daha cok annesiz bırakmasın..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.