VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN YILMAZ'IN EN MUTLU ANLARI...

4 Eylül 2014

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yeni doğan bebekleri ve hastaları ziyaretleri sürdürüyor. Başkan Yılmaz, İl ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yeni doğan bebekleri ve hastaları ziyaretleri sürdürüyor. Başkan Yılmaz, İl Özel İdare basın sorumlusu Umut Dura ve Detay Gazetesi Yazı İşler Müdürü Ertuğrul Turan’ı evlerinde ziyaret ederek yeni doğan erkek çocuklarını sevdi.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz belediye personeli Zafer Kazan’ın dedesinin vefatı dolayısıyla Kazan ailesini evinde ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu. Daha sonra Başkan Yılmaz ve beraberindekiler yeni doğan Gazeteci Ertuğrul ve Esengül Şeker Turan’ın oğlu Efe Tuğra’ya, Özel İdare Basın Sorumlusu Umut ve Sadiye Dura’nın yeni dünyaya gelen bebeği Cezmi’ye ve Bolu Belediyesi Kültür Sosyal İşler personeli Arif ve Damla Önder’in güzel kızları Tuana’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bebekleri kucağından bırakmayan Başkan Yılmaz ailelere hediyeler verdi.

“HERKES SAĞLIĞININ KIYMETİNİ BİLMELİ”

Hasta vatandaşları her Perşembe düzenli olarak evlerinde ziyaret eden Başkan Yılmaz, hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar diledi. Başkan Yılmaz ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, "Sosyal belediyecilik adına hastalarımızı, yaşlılarımızı ve dünyaya gözlerini yeni açmış bebeklerimizi evlerinde ziyaret ederek hastalarımızın acılarını, bebek sahibi olan çiftlerimizin de mutluluklarını paylaşmaya çalışıyoruz. Hasta vatandaşlarımıza hem destek hem de güç vermek için yanlarında oluyoruz. Herkes sağlığının kıymetini bilmeli, sağlıktan önemli bir şey yok. Vatandaşlarımıza sağlıklı günler diliyorum" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.