VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu'da bugün vefat edenler (19/01/2012)

19 Ocak 2012

1- Kabak Köyü halkından Firdevs Yerlikaya’ın eşi, Mertan ve Meltem Yerlikaya’nın babaları, Durmuş YERLİKAYA vefat etmiştir. Cenazesi Tepecik Mahallesi Beşevler Camii’nde kılınacak öğle cenaze namazından sonra Kabaklar Mezarlığı’nda defnedilecektir. 

2- Mudurnu Kacı Köyü halkından Ardem’den emekli Mehmet Özkan ve Çelebi Tost Sahibi Hatice Çelebi’nin babaları, Yakup ÖZKAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Mudurnu Kacık Köyü’nde öğle ve cenaze namazından sonra defnedilecektir.

3- Kuzfındık Köyü halkından Mehmet Sünnetçi’nin eşi; Nazife SÜNNETÇİ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kuzfındık Köyü’nde öğle ve cenaze namazından sonra defnedilecektir.

4- Yukarı Çarşı esnaflarından Ömer Gören’in babası, Müstakimler Köyü halkından; Ahmet GÖREN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Müstakimler Köyü’nde öğle ve cenaze namazından sonra defnedilecektir

1 yorum yapılmış
  • gerekler
    30 Ağustos 2017 • 08:43
    Haklı olanda var haksız da o 5 fotoğraftaki ev ne öyle şato yapmış, yaylaları yazlık sitelere çevirdiler hayvancılık yapan yok, yapılan evlerin çoğu betonarme yıkılsın sadece oranın köylüsü hayvancılık yapanların evleri kalsın...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Diger Vefat Haberleri

Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.