TAVUK KÜMESİ ALEV ALEV YANDI

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde akşam saatlerinde çıkan yangında tavuk üretiminin durduğu kümes alev alev yandı. Kümeste ...

TAVUK KÜMESİ ALEV ALEV YANDI
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde akşam saatlerinde çıkan yangında tavuk üretiminin durduğu kümes alev alev yandı. Kümeste hayvanların olmaması herkesi sevindirdi.

Yangın, ilçeye 10 kilometre uzaklıkta bulunan Esenkaya köyünde meydana geldi. İbrahim Özcan’a ait kümesten bir anda alevler yükseldi. Köylülerin dumanları fark etmesi üzerine itfaiye ekiplerine haber verildi. Köye gelen Mudurnu Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Köy muhtarı da bu sırada cami hoparlöründen anons yaparak köylülerden yardım istedi. İtfaiye ekiplerine yardım eden köylüler alevleri kontrol altına aldılar. Yanan binanın daha önceden kümes olarak kullanıldığı ve şuanda büyükbaş hayvanların yaşadığı ve samanlık olarak kullanılan bir bina olduğu öğrenildi. Yangının elektrik kontağından çıktığı anlaşılırken, inceleme başlatıldı.

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.